ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ | SMILEY KIDS

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών SMILEY KIDS στην Καρδίτσα, έχει σκοπό να προσφέρει διάγνωση αλλά και διεπιστημονική στοχοθετημένη παρέμβαση σε διαταραχές που σχετίζονται με τον λόγο, την ομιλία, τη φωνή και σε μαθησιακές δυσκολίες. Ο χώρος μας αναλαμβάνει παρέμβαση σε θέματα ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας.

Η έμπειρη ομάδα μας ασχολείται με την Λογοθεραπεία, την Ειδική Διαπαιδαγώγηση, την Εργοθεραπεία και την Ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων. Στον χώρο λειτουργούν ομάδες παιδιών με σκοπό τη βελτίωση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Στον χώρο μας εφαρμόζουμε σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους, ενώ επιλέγουμε τις κατάλληλες δραστηριότητες, οι οποίες συντελούν στη βελτίωση και αποκατάσταση των διαγνωσμένων διαταραχών, αλλά και στην ομαλή ένταξη των παιδιών στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Παράλληλα, παρέχουμε σωστή επιστημονική βοήθεια στη διαπαιδαγώγηση του λόγου, γεγονός που διευκολύνει την διαδικασία κατάκτησής του, αλλά και προφυλάσσει από την εμφάνιση μαθησιακών δυσκολιών και συνοδών διαταραχών και βοηθάει στην αποκατάσταση τους.

Είμαστε μία ομάδα θεραπευτών με αγάπη για τα παιδιά και κοινό στόχο την ευτυχία και την αρμονία της οικογένειας. Σας περιμένουμε από κοντά να γνωριστούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο για την αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν με τα παιδιά μας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε παιδιά, εφήβους και γονείς:

  • Εργοθεραπεία
  • Λογοθεραπεία
  • Ειδικό Παιδαγωγικό
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Πρώιμη Παρέμβαση

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ηρώων Πολυτεχνείου 4, 1ος όροφος, Καρδίτσα, Τ.Κ.43100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

13:00-21:00

Τρίτη

13:00-21:00

Τετάρτη

13:00-21:00

Πέμπτη

13:00-21:00

Παρασκευή

13:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed