ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ–ΧΡΕΩΝ ΑΘΗΝΑ | ELINA FINANCIAL SERVICES

Καλωσορίσατε στα ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, τον ελληνικό διαδικτυακό ιστότοπο της ELINA FINANCIAL SERVICES για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τον νόμο Κατσέλη και όλα τα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά θέματα.

Νόμος Κατσέλη
Το γραφείο μας πλέον έχει πλήρη εξειδίκευση στο Νόμο Κατσέλη (υπερχρεωμένα νοικοκυριά ή Νόμος 3869/10) με πολλές επιτυχίες.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν ως ένα από τα καλύτερα γραφεία για το Νόμο Κατσέλη σε όλη την Ελλάδα:

(α) Έχουμε αναλάβει περισσότερες από 1000 αιτήσεις.

(β) Το ποσοστό των δεκτών αιτήσεων από τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ως τώρα είναι 88%! Αυτό σημαίνει ότι 9 στις 10 αιτήσεις που αναλαμβάνουμε τελικά εγκρίνονται, ενώ αντίθετα ο γενικός μέσος όρος στα άλλα γραφεία είναι 4 στις 10.

(γ) Από το 12% των αιτήσεων που απορρίφθηκαν, πάνω από τις μισές επιδέχονται έφεσης!

(δ) Το γραφείο μας δεν έχει χάσει ποτέ αίτηση λόγω αοριστίας. Όταν απορρίπτεται μία αίτηση λόγω αοριστίας σημαίνει ότι ο επαγγελματίας που ανέλαβε δεν ήταν προσεκτικός πάνω στην αίτηση ή δεν είχε την κατάλληλη γνώση.

(ε) Εξειδικευόμαστε στις ρυθμίσεις τραπεζικών χρεών από το 2006. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τραπεζική γνώση και εμπειρία πολλών ετών. Μπορούμε να συμβουλεύσουμε πώς να κινηθείτε με τις τράπεζες παράλληλα με τη διαδικασία, καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις των τραπεζών. Τα άλλα γραφεία, που διαφημίζονται, εξειδικεύονται στα χρέη μόνο από τότε που άρχισε η εφαρμογή του νόμου Κατσέλη.

(στ) Έχουμε την πιο απλή διαδικασία, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια λύση στο θέμα σας. Με ένα πεντάλεπτο τηλεφώνημα μπορούμε να δούμε καταρχήν αν μπορούμε να αναλάβουμε το θέμα σας και αν υπάρχει λύση.

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, Ρύθμιση οφειλών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι και Δικηγόροι, εξωδικαστικός μηχανισμός.


ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ–ΧΡΕΩΝ ΑΘΗΝΑ | ELINA FINANCIAL SERVICES---gbd.gr

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αχαρνών 201, 5ος όροφος, Αθήνα 104 46

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:30-17:30

Τρίτη

09:30-17:30

Τετάρτη

09:30-17:30

Πέμπτη

09:30-17:30

Παρασκευή

09:30-17:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed