Φορτώνει…

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | LACON STRUCTIONS

Η LACON STRUCTION αποτελεί μια μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική τεχνική εταιρεία με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και επικεφαλής τον Πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. Σπυρίδωνα Λακωνίτη.
Καθ’ όλα τα χρόνια δραστηριότητάς του στον κατασκευαστικό τομέα, ο Σπ. Λακωνίτης έχει αναλάβει την επίβλεψη σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της ανακαίνισης και της κατασκευής καταστημάτων και επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου, δουλεύοντας βάσει τον αρχιτεκτονικών τους σχεδίων, με στόχο την ορθή υλοποίησή τους.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρα συνεργεία διαφόρων ειδικοτήτων, επιτρέποντας μας να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε κατασκευαστική πρόκληση και ειδική απαίτηση με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
ΜΕΛΕΤΗ
Έμπειροι μηχανικοί της ομάδας μας αναλαμβάνουν το μελετητικό τομέα που περιλαμβάνει τακτοποίηση αυθαιρέτων, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, έκδοση αδειών μικρής κλίμακας.
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Υπηρεσίες επίβλεψης έργων από την έναρξη έως την περάτωση των εργασιών, συμπεριλαμβάνοντας τη χάραξη, την οργάνωση συνεργείων, την παραγγελία υλικών, τον έλεγχος παραγγελιών κ.α.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αναλαμβάνουμε την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή ιδιωτικών έργων κατοικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων και λοιπών οικοδομικών δομών, ενημερώνοντάς σας σε κάθε στάδιο της πορείας κατασκευής.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον τομέα της ανακαίνισης, αναλαμβάνοντας εργασίες διαμόρφωσης χώρων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες και λοιπούς χώρους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | LACON STRUCTIONS---gbd.gr

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγωνιστών Πολυτεχνείου 11, Άγιος Δημήτριος 173 41

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00-17:00

Τρίτη

10:00-17:00

Τετάρτη

10:00-17:00

Πέμπτη

10:00-17:00

Παρασκευή

10:00-17:00

Σάββατο

10:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed