ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | TOP QUALITY

Μακροχρόνια εμπειρία στην επεξεργασία ομογενών επιφανειών και χαλαζιακών και κεραμικών πετρωμάτων.

Η εταιρεία TOP QUALITY ιδρύθηκε το 2006 από τον Νικόλαο Παναγιώτοβ, έναν ιδιαίτερα έμπειρο επαγγελματία, ο οποίος από την αρχή της καριέρας του εκτίμησε τα πλεονεκτήματα των ομογενών επιφανειών και επένδυσε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην επεξεργασία αυτού του υλικού.

Παράλληλα η εταιρεία ασχολούνταν και με την επεξεργασία χαλαζιακών και κεραμικών πετρωμάτων.

Οι γνώσεις και το μεράκι του Νικόλαου Παναγιώτοβ οδήγησαν την εταιρεία του στη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων, με στόχο πάντα την απόλυτη ικανοποίηση του πελατολογίου του.

Σήμερα η TOP QUALITY έχει εξελιχτεί σε μια ευέλικτη και δυναμική επιχείρηση με έμπειρο προσωπικό και εξιδεικευμένο εξοπλισμό, που μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο όσο απαιτητικό και εάν είναι.

Κατασκευές της εταιρείας βρίσκονται σε:

  • Κατοικίες
  • Νοσοκομεία
  • Ξενοδοχεία
  • Πλοία
  • Χώρους υγιειονομικού ενδιαφέροντος, και γενικά σε κάθε χώρο όπου απαιτείται η χρήση καινοτόμων υλικών υψηλής αισθητικής.

Φιλοσοφία του Νικόλαου Παναγιώτοβ και της TOP QUALITY και είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προτάσεις για κάθε τους ανάγκη.

Παράλληλα η εταιρία προσφέρει και τυποποιημένες λύσεις για εφαρμογή σε κουζίνες και μπάνια, πάντα με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας, η εμπειρία του προσωπικού και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελούν σοβαρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που της επιτρέπουν την παροχή 10ετους εγγύησης τοποθέτησης για όλες τις δημιουργίες της.

Στόχος της εταιρίας ήταν και παραμένει η δημιουργία κατασκευών υψηλής ποιότητας με καινοτόμα και σύγχρονα υλικά, με ταχύτητα, συνέπεια και ανταγωνιστικά κοστολόγια.


Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σπηλιάς 3, Μεταμόρφωση, Τ.Κ.14452

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-15:30

Τρίτη

7:30-15:30

Τετάρτη

7:30-15:30

Πέμπτη

7:30-15:30

Παρασκευή

7:30-15:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ξένια 11/04/2022 12:06
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Απίστευτα καλή δουλειά και με αντοχή στον χρόνο!!!