Φορτώνει…

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ | DIMENSIONS

Ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση του τρόπου ζωής και εργασίας μας. Κάθε χώρος χρειάζεται τη δική του ειδική περιποίηση για να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες. Κάθε έργο ακόμη και μικρής κλίμακας, αντιπροσωπεύει μια νέα πρόκληση για δημιουργικότητα και θα πρέπει να σχεδιαστεί με φαντασία.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

  • Δημιουργικότητα. Η Dimensions ενσωμάτωσε έργα με συνεχώς εξελισσόμενη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της.
  • Συνέπεια. Με σεβασμό και προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, η Dimensions παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
  • Ταυτότητα. Κάθε χώρος είναι μοναδικός, αποκτώντας τη δική του ταυτότητα μέσα από τις καθημερινές ανάγκες των πελατών τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό χώρο.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση οποιασδήποτε ικανοποίησης πελατών βάσει έργου. Με ολιστικό σχεδιασμό, εναλλακτική ανάλυση σεναρίων, ο καθημερινός πελάτης μας οδηγεί να ανακαλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες του.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Καρόλου 5, Πάτρα, Τ.Κ.26223

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

9:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed