ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ | ΤΕΤΑ ΑΛΕΞΗΣ

Ο εργολάβος TETA ALEXIS που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και ολικών ανακαινίσεων για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία) πάντα με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες στην Χαλκιδική και κατόπιν συνεννόησης σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης .

Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά πιστοποιημένο συνεργείο που μπορούν να προτείνουν τις πιο οικονομικές λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο, και να παρέχουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και αισθητικής, με συνέπεια σε κάθε έργολαβία που θα αναλάβουμε ώστε να παραδίδουμε το χώρο όπως τον παραλάβαμε, καθαρό και επιμελημένο.

Και μετά την αποπεράτωση των οικοδομικών εργασιών και εργολαβιών είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι ανακαινίσεις που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

Υπηρεσίες:

  • Οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις παντός τύπου
  • Σοβατίσματα παντός τύπου
  • Ανακαινίσεις
  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Τεχνοτροπίες
  • Σπατουλαριστά
  • Μονώσεις

Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου, με ποιοτική εργασία και καθαρή, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

Ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με νέες λύσεις, τεχνικές, μεθόδους, τεχνοτροπίες και προϊόντα, χαρίζουμε μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε οικοδομική εργολαβία και ανακαίνιση που φέρει την υπογραφή μας.

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα σήμερα κιόλας, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας, χωρίς καμία υποχρέωση και να ειστε σίγουροι θα είναι στις πιο λογικές τιμές της αγοράς και με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νέα Μουδανιά, Νομός Χαλκιδικής, 63200

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 18:00

Τρίτη

07:00 - 18:00

Τετάρτη

07:00 - 18:00

Πέμπτη

07:00 - 18:00

Παρασκευή

07:00 - 18:00

Σάββατο

07:00 - 18:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δήμος 05/09/2022 00:04
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Μείναμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες