Φορτώνει…

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ | ΛΑΓΙΟΣ

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. είναι εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ) και είναι συμβεβλημένη με την εναλλακτική διαχείρηση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ).

Η εταιρεία ανακύκλωσης ιδρύθηκε το 2007 και με συνεχή επέκταση και ανάπτυξη διαχειρίζεται την ανακύκλωση των οχημάτων ιχ/φιχ και σκράπ συμβάλωντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση περιβαλοντικών επιπτώσεων.

Η εταιρεία μας με εκπρόσωπο τον Κων/νο Λάγιο, ο οποίος διαθέτει 30ετίας εμπειρία στο αντικείμενο του αυτοκινήτου και του ανταλλακτικού καθώς διατηρεί ατομική επιχέιρηση εμπορίας ανταλλακτικών και σκράπ.

Η πολύχρονη εμπειρία του στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και τη γνώση της αγοράς έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη γνώση και εκτίμηση του αντικειμένου. Έδωσε το προβάδισμα για τη λειτουργία του κέντρου ανακύκλωσης Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ η οποία επεξεργάζεται παλαιά οχήματα που έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους.

Ο κ.Λάγιος Κων/νος εκπρόσωπος της Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ όπως προαναφέραμε έχει δημιουργήσει με την εμπειρία τόσων χρόνων μεγάλο πελατολόγιο τόσο με ιδιώτες όσο και με φορείς που διενεργούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων. Με τη γνώση του στο αντικείμενο της ανακύκλωσης ιδρύθηκε η εταιρεία για το μόνο σκοπό την ανακύκλωση και την εξασφάλιση βιωσιμότητάς της ως προς ένα καλύτερο και σίγουρα πιο υγιές περιβάλλον.

  • Ανακύκλωση

Η ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ αποτελεί μονάδα εναλλακτικής διαχείρισης, διαλυτήριου αυτοκινήτων Ο.Τ.Κ.Ζ, ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων και υπολειμμάτων. Η μονάδα μας πληρεί όλους τους όρους του ΣΤΑΚΟΔ 371.0 στο νομό Κορινθίας. Τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης έχουν σκοπό και στόχο την ανάκτηση υλικών προς επεξεργασία ανακύκλωσης από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στην αλυσίδα αυτή.

Ένας κρίκος της αποτελεί και η ΕΔΟΕ που δημιουργήθηκε ώστε να προωθήσει κέντρα ανακύκλωσης με δωρεάν παραλαβή αυτοκινήτων.Είμαστε υποχρεωμένοι να, επενδύσουμε προς το αύριο για να θεωρούμαστε ένας δυναμικός κρίκος στον όρο περιβάλλον και ανακύκλωση που συνεπάγεται σε κατηγορίες υλικών που πλέον να ανακτώνται και επαναχρησιμοποιούνται. Υλικά όπως ελαστικά αυτοκινήτων, συσσωρευτών, χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων κ.α.

Η ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ αξιοποιεί, ανακυκλώνει και χρίζει υψηλών προδιαγραφών ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραδίδει το όχημα που επιθυμεί να ανακυκλώσουμε στο διαλυτήριο μας έτσι ώστε να αποκτούν άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση πιστοποιητικό καταστροφής.

  • Απόσυρση
  • Διεκπεραιώσεις

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Θέση Κοκκινάδες, Άγιοι Θεόδωροι, Νομός Κορίνθου, 20003

Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μιλτος 08/06/2021 22:07
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Κάνουν πολύ καλή δουλειά..