Φορτώνει…

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ | FETISH WHEELS

Ο Λευτέρης έχει εργαστεί στην Ιταλία και στην Ελλάδα σε διαφορά εξιδανικευμένα φανοποιεία αναπαλαίωσης αυτοκινήτων από το 1995 . Οι εργασίες που έχει αναλάβει και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς εξολοκλήρου με τα δικά του χέρια, σε πάνω από 120 οχήματα συμπεριλαμβάνουν τους τομείς καταγεγραμμένης αποσυναρμολόγησης οχήματος, φανοποιείας, μεταλλουργίας, βαφής και συναρμολόγησης οχήματος μετά από αναπαλαίωση και την ανακατασκευή.

Ο Λευτέρης συνεργάζεσαι με έμπειρους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και ταπετσέρηδες. Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες είναι όλοι γνωστοί στα clubs κλασικών οχημάτων και τυγχάνουν αποδοχής του πολύ απαιτητικού και σχολαστικού κλάδου του κλασικού αυτοκινήτου. Το φανοποιείο παρέχει υπηρεσίες όπως καταγεγραμμένη αποσυναρμολόγηση οχήματος, επισκευή αμαξώματος, επισκευή σασί και καρότσας, μηχανολογικές επισκευές, αναζήτηση ανταλλακτικών, βαφές αντίκα, συναρμολόγηση οχήματος και πολυεστερικές επισκευές αμαξώματος. Δείτε όλες τις υπηρεσίες αναπαλαίωσης αυτοκινήτων. Ο χώρος μας βρίσκεται στις Αχαρνές.

Κάθε επισκευή και παρέμβαση στα οχήματα της πελατείας μας συζητείται διεξοδικά και προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια προβαίνουμε στη μελέτη των τεχνικών δελτίων, εργοστασιακών φωτογραφιών καθώς και κάθε άλλη διαθέσιμη αναφορά από τα μέσα διαδικτύωσης.

Παρέχουμε εξειδικευμένη επισκευή και αναπαλαίωση οχημάτων άνω των 30 ετών, εργασίες φανοποιείας για αντίκες, αποσυναρμολόγηση οχήματος, βαφή αμαξώματος, επισκευή καρότσας, εργασίες ολοκλήρωσης δεσίματος οχημάτων από αναπαλαίωση, πολυεστερικές επισκευές αμαξώματος και άλλες υπηρεσίες φανοποιείας.

Υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες ανακατασκευής και αναπαλαίωσης αυτοκινήτων
  • Καταγεγραμμένη Αποσυναρμολόγηση Οχήματος
  • Επισκευή Σασί & Καρότσας
  • Μηχανολογικές Επισκευές
  • Αναζήτηση Ανταλλακτικών
  • Βαφή & Συναρμολόγηση Οχήματος

Πλέον είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι η ορθή αναπαλαίωση αυτοκινήτων είναι αυτή που ακολουθεί τα πρότυπα του κατασκευαστή, όχι τα σύγχρονα πρότυπα. Αυτό έχει εφαρμογή στις μεθόδους βαφής, στεγάνωσης και προστασίας μετάλλων καθώς και σε κάθε μηχανική παρέμβαση πάνω στο όχημα.

Εάν δεν λάβουμε διαφορετική εντολή από τον ιδιοκτήτη των οχημάτων, οι εργασίες μας ακολουθούν τα τεχνικά πρότυπα του εργοστασίου κατασκευής με σεβασμό στις μεθόδους εργασίας που υπήρχαν διαθέσιμες την εποχή κατασκευής του αυτοκινήτου.

Αν ψάχνετε για σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σωστές τιμές και τεχνογνωσία πάνω στην αναπαλαίωση και ανακατασκευή ιστορικών αυτοκινήτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


 


 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Καραμανλή 111, Αχαρνές, Τ.Κ.13671

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed