ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | STALEC ELEVATORS

Η STALEC δραστηριοποιείται από το 1970, με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο χώρο των ανελκυστήρων. Η αυστηρή επιλογή των προϊόντων, η ποιότητα κατασκευής και το «λογικό κόστος» είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

Επιπλέον, με την μακρόχρονη εμπειρία της στις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και ακολουθώντας τις διεθνής εξελίξεις, ασχολήθηκε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα με τους υδραυλικούς ανελκυστήρες. Το 1984 μπαίνει δυναμικά και στο εμπόριο υδραυλικών ανελκυστήρων, αντιπροσωπεύοντας εδώ και 10 χρόνια την πιο αξιόπιστη κατασκευάστρια εταιρεία μερών ανελκυστήρων στην Ευρώπη, την IGV.

Ειδικότερα, η IGV ξεκίνησε τη δραστηριότητα το 1966. Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία. Σήμερα, η IGV είναι διεθνώς μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της μετακίνησης. Η IGV προσφέρει διάφορες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη: από κλασσικούς και πανοραμικούς ανελκυστήρες μέχρι ανελκυστήρες για σπίτια και stairlift. Επιπλέον, κάθε προϊόν της IGV σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύπτει κάθε ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη, παρέχοντας του ποιότητα και τεχνολογία, ασφάλεια και άνεση και την καλύτερη Ιταλική σχεδίαση.

Τέλος, η STALEC έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων σε πολλά μέρη της Ελλάδος, με αντιπροσώπους και συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία. Επίσης, διαθέτει όλα τα προϊόντα σε ότι φορά τους ανελκυστήρες και είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη λύση.

Προϊόντα:

  • Ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο
  • Ανελκυστήρες με μειωμένο βάθος και ύψος φρεατίου
  • Οικιακός ανελκυστήρας DOMUSLIFT
  • Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο
  • Θάλαμοι
  • Φρεάτια ανελκυστήρα
  • Υδραυλικά εξαρτήματα
  • Λύσεις εκσυχρονισμού και εξαρτήματα

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Καβάλας 3, Νέα Ιωνία, Νομός Αττικής, 14231

Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βασίλης 26/01/2022 17:29
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Άρτια καταρτισμένοι..Τους προτείνω