ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΒΑΡΗ | SISKAS LIFT

Η Siskas Lift είναι από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρίες εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων.

Στη Siskas Lift απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της αγοράς στο νομό Αττικής, γεγονός που καταδεικνύει μία ιστορία με σημαντικούς σταθμούς και ορίζει μία μελλοντική πορεία γεμάτη προκλήσεις.

Ξεκινήσαμε από το 1999 με μια μικρή ομάδα συνεργατών και καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτύξουμε ένα μεγάλο δίκτυο πελατών κινούμενοι συνεχώς με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης.

Η εταιρεία μας πάντα πίστευε στην αξία των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Εμπνεόμαστε από εσάς και λειτουργούμε, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας συμφέροντα.

Στη σημερινή μάλιστα συγκυρία της παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής αστάθειας, η αξία της συνεργασίας και της αμοιβαίας πίστης είναι τόσο απαραίτητη όσο και ανεκτίμητη.

Η Siskas Lift ασφαλίζει και συντηρεί με ευθύνη και συνέπεια κάθε είδος ανελκυστήρα σε ιδιωτικά, επαγγελματικά ή δημόσια κτήρια. Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και αρκετούς τεχνικούς ανά περιοχή παρέχει τη δυνατότητα επιδιόρθωσης πιθανής βλάβης επί 24ωρου βάσεως εντός πολύ μικρού χρονικού διαστήματος.

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του.

Υπηρεσίες:

  • Συντήρηση Ανελκυστήρα. Το τμήμα συντήρησης της εταιρείας υποστηρίζεται από το λογισμικό υλικό CRM, & ERP της πιο σύγχρονης έκδοσης για να καταγραφεί με ακρίβεια όλο το ιστορικό της λειτουργιάς του ανελκυστήρα και να βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.
  • Ανακαίνιση Ανελκυστήρα. Με την ανακαίνιση ενός παλαιού ανελκυστήρα εκτός από την ασφάλεια επιτυγχάνεται η βελτίωση της άνεσης των επιβατών. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε το σύνολο υπηρεσιών για να τον πλήρη εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας.
  • Μελέτη-Πιστοποίηση. H Siskas-List με τους κατάλληλα εκπαιδευμένους τεχνικούς και επιστημονικό προσωπικό της, δύναται να πιστοποιεί όλα τα είδη ανελκυστήρων που εγκαθιστά.
  • Εγκατάσταση Ανελκυστήρα. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να εγγυάται στο μέγιστο την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μαραθωνομάχων 21, Βάρη, Τ.Κ.16672

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00-19:00

Τρίτη

7:00-19:00

Τετάρτη

7:00-19:00

Πέμπτη

7:00-19:00

Παρασκευή

7:00-19:00

Σάββατο

9:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed