ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ | ΡΕΓΚΑΚΟΣ Α.Ε.

Ξεκινήσαμε το 1980, ένας από τους πολλούς τότε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές στην Ελλάδα της SKF, της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρίας στον χώρο του «Ρουλεμάν» . Από την αρχή επιλέξαμε να δώσουμε προτεραιότητα στην ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ και παρότι η δύναμη της SKF ήταν στον βιομηχανικό τομέα εμείς προτιμήσαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα του αυτοκινήτου.

Σήμερα η εταιρία μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς των “Ανταλλακτικών οχημάτων της SKF” στα Βαλκάνια, διαθέτοντας επίσης και μεγάλη γκάμα προϊόντων για την εξυπηρέτηση και των βιομηχανικών εφαρμογών.

Παράλληλα αναπτύξαμε και άλλες ομάδες ανταλλακτικών και συνεργασίες με κατασκευαστές “ποιότητας πρώτης τοποθέτησης” αλλά και εναλλακτικών επιλεγμένης υψηλής ποιότητας, προσφέροντας και οικονομικότερες λύσεις για τις ανάγκες της εποχής.

Η εμπειρία πολλών χρόνων, η μεγάλη γκάμα εναλλακτικών προϊόντων, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας διασφαλίζουν στους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα την σωστή επιλογή του ζητούμενου ανταλλακτικού με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μπαρμπάμου 3Α, Νέος Κόσμος, Αθήνα, Τ.Κ.11744

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:30

Τρίτη

8:00-16:30

Τετάρτη

8:00-16:30

Πέμπτη

8:00-16:30

Παρασκευή

8:00-16:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed