ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ | ΠΑΓΩΝΗΣ

Η εταιρεία μας “ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ” από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ειδικευμένες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων, καθαρισμό αποχετεύσεων, απολυμάνσεων και υδραυλικών εργασιών.

Ακολουθούμε πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας και επενδύοντας διαρκώς στην ευρωπαϊκή τεχνολογία, αποκτήσαμε δικαίως χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας.

Αναλαμβάνουμε:

  • Αποφράξεις, Απολυμάνσεις
  • Βιολογικός Καθαρισμός
  • Υδραυλικά
  • Ριζόκοψη

Με την ειλικρίνειά μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια πλέον είμαστε σε θέση να είμαστε κοντά σας άμεσα, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα οχημάτων με έμπειρο προσωπικό ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη όπως και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε περίσταση. Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος σας.

Στόχος μας να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και πείρα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όπως πολυκατοικίες, νοσοκομεία, στρατόπεδα, δήμους, εργοτάξια, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, πλοία, εργοστάσια, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα, κλπ.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική, την Βοιωτία και την Εύβοια. Λευκάντι, Παραλία Αυλίδος, Δήλεσι, Χαλκούτσι, Σκάλα Ωροπού, Άγιοι Απόστολοι, Σχηματάρι, Οινόφυτα, Πόρτο Γερμενός, Ψαθά, Άγιος Βασίλειος, Αλυκή, Νέα Λάμψακος, Μπούρτζι κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αθανασίου Διάκου 15, Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νίκος Σούλης 22/05/2019 20:06
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Ο καλύτερος στην περιοχή. Γρήγορη άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!!