ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ | ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση αποχετεύσεων και αποφράξεις φρεατίων σε κατοικίες, δημόσια και βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, γραφεία κλπ. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες άντλησης υδάτων από σιφώνια και δάπεδα, καθώς και τον γενικό καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων εξυπηρετώντας άμεσα την Τρίπολη και τις γύρω περιοχές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, δίνοντας άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποχετεύσεις σας.

Ερχόμαστε στο χώρο σας αμέσως μόλις μας καλέσετε για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα στα προβλήματα σας, κάνοντας εύρυθμη τη ζωή σας και τις ανάγκες σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, την άμεση εξυπηρέτηση, τα άψογα αποτελέσματα, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας αποτελεί μία από της πιο γνωστές επιχειρήσεις στο χώρο των αποφράξεων σε όλη την Τρίπολη.

Στόχος μας είναι αφενός να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς που αφορούν την αποχέτευση και αφετέρου να ενεργούμε αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τους πιο σύγχρονους τρόπους για την αποκατάσταση των ζητημάτων που αφορούν στην αποχέτευση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις του χώρου σας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γρηγορίου Λαμπράκη 74, Τρίπολη, Τ.Κ.22100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed