ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | PHARMA CHEM

Η εταιρεία PharmaChem εξειδικεύεται στην εφαρμογή προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας με σκοπό την πρόληψη, καταπολέμηση και προφύλαξη από κάθε είδους έντομα, τρωκτικά και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η φιλοσοφία και η πολιτική της εταιρείας μας καθορίζεται από τους παρακάτω παράγοντες:

  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές
  • Για την εταιρεία μας ο κάθε πελάτης είναι και μια ξεχωριστή οντότητα. Για το λόγο αυτό και σχεδιάζεται ανάλογα με την περίπτωση και κατόπιν επιτόπιας μελέτης, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης μας, το κατάλληλο πρόγραμμα εφαρμογών για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης στο χώρο του.
  • Η προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών αντιμετώπισης πάσης φύσεως παρασίτων, σύμφωνα πάντα με τους ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητά τους.
  • Η συνεργασία μας με την εταιρεία IGEBA, που διαθέτει γεννήτριες ψυχρού νεφελοψεκασμού (ULV) και θερμού νεφελοψεκασμού (Thermal fogger) νέας γενιάς μας επέτρεψε να διαθέτουμε τα μέσα για να παρέχουμε υπηρεσίες με σύγχρονο και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε έρπων ή ιπτάμενο έντομο με κατασταλτική ή προληπτική εφαρμογή ανάλογα με τον πληθυσμό και την ενόχληση που προκαλεί.

  • Απολύμανση – Μικροβιοκτονία
  • Απεντόμωση
  • Μυοκτονία
  • Απώθηση ερπετών

Για την εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας υπάρχει η πιστοποίηση ISO 9001 που διασφαλίζει και τυπικά τους πελάτες μας για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εκπαιδεύονται συνεχώς με την καθοδήγηση και εποπτεία του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας (χημικοί και γεωπόνοι) και εγγυώνται την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή των μεθόδων μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χρυσοστόμου Σμύρνης 29, Διαβατά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.57008

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-16:00

Τρίτη

08:00-16:00

Τετάρτη

08:00-16:00

Πέμπτη

08:00-16:00

Παρασκευή

08:00-16:00

Σάββατο

08:00-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed