ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΔΟΣ | GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΤΑΦΗ ΒΑΣΩ

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 90 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Στην εμπειρία και τεχνογνωσία που ανέπτυξε η Εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και η συγγένειά της με τον ισχυρό ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama, του οποίου είναι θυγατρική 100% από το 2007.

Η Groupama Ασφαλιστική αξιοποιεί συνεχώς όλα τα πλεονεκτήματά της στο πλαίσιο μιας στρατηγικής καινοτομίας, ανάπτυξης και αποδοτικότητας, προς όφελος των πελατών της.

Εταιρία ανοιχτή προς όλους – ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, κ.λ.π. – η Groupama Ασφαλιστική διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη στο πλαίσιο τόσο της προσωπικής και οικογενειακής ζωής, όσο και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Τόσο στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας, όσο και στις Γενικές ασφαλίσεις – αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών, κ.λ.π. – η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους.

Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος, ενώ οι συνδυαστικές λύσεις που η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες επιλογής που δίνονται στον πελάτη.

Σε περίπτωση απόκλισης μεταξύ των αναγκών των πελατών και των παρεχόμενων από τα προγράμματα καλύψεων, η Groupama Ασφαλιστική είναι πάντα έτοιμη να προτείνει ειδικά προγράμματα – ατομικά ή ομαδικά – «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα συγκεκριμένων αναγκών.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Εθνικής Αντιστάσεως 83, Ρόδος, Τ.Κ.85100

Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γεωργία Π. 03/01/2020 22:24
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Ευχαριστώ την κα Βάσω που είναι δίπλα μου όταν την χρειάζομαι.