ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΡΟΔΟΣ | METROKAR LTD

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ: Δύο λεξούλες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ= Η δυνατότητα μας να κερδίζουμε χρήματα. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι από αυτή μας την ικανότητα, να αγοράζουμε εμείς και τα παιδιά μας το δικαίωμα να ζούμε δηλαδή με τα χρήματα που κερδίζουμε πληρώνουμε για ότι έχουμε ανάγκη.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι κύριο χαρακτηριστικό της εποχής μας είναι η ταχύτητα.

Γρήγορη εναλλαγή καταστάσεων πολιτικών, κοινωνικών, ατομικών – και μερικές φορές η ριζική ανατροπή τους τείνει να γίνει ένα μόνιμο φαινόμενο.

Καθημερινώς βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ για τις επερχόμενες αλλαγές όπως και για ατυχήματα, νέες ασθένειες, φωτιές και φυσικές καταστροφές.

Οι κίνδυνοι που απειλούν την περιουσία μας, αλλά και την ίδια την σωματική μας ακεραιότητα είναι πιο συχνοί και ορατοί, με αποτέλεσμα να μας διακατέχουν αισθήματα φόβου, αγωνίας και ανασφάλειας για την μελλοντική μας πορεία.

Η μόνη άμυνα μας σε όλους τους κινδύνους μια και δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε είναι η μείωση των οικονομικών επιπτώσεων που ακολουθούν πάντα ένα τέτοιο γεγονός, εξασφαλίζοντας την εισοδηματική μας ισχύ ότι και αν τύχει.

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι αν η εισοδηματική μας ισχύς διακοπεί, πρέπει να υπάρξει κάποια άλλη εναλλακτική ροή εισοδήματος.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.

Στη χώρα μας υπάρχουν αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες που κάθε μια έχει τα δικά της ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν κάθε είδους κίνδυνο.

Εμείς δεν είμαστε ασφαλιστική εταιρία. Είμαστε ένα ασφαλιστικό γραφείο που έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε, να σταθμίζουμε και να αξιολογούμε όλα αυτά τα προγράμματα. Κατά συνέπεια επιλέγουμε μαζί σας το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε ειδική περίπτωση κινδύνου παρέχοντας έτσι υπηρεσίες.

  • Στον τομέα της ενημέρωσης, συμβουλών, έρευνας αγοράς και δημιουργίας νέων προϊόντων (consulting).
  • Στον τομέα της διαπραγμάτευσης (broking).
  • Στον τομέα της εξυπηρέτησης (service) και άμεσης αποζημίωσης χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Η διαρκώς ανοδική μας πορεία επί 20 έτη αποδεικνύει το κλίμα εμπιστοσύνης, ήθους και συνέπειας που έχει κατοχυρωθεί ανάμεσα στους πελάτες μας κι εμάς.
Οι πελάτες μας αισθάνονται σίγουροι γιατί οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί ότι εμείς εξυπηρετούμε άμεσα και πρωταρχικά το δικό τους, δηλαδή το δικό σας συμφέρον.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 1 Ρόδος 85100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-14:00 & 17:30-20:30

Τρίτη

8:30-14:00 & 17:30-20:30

Τετάρτη

8:30-14:00 & 17:30-20:30

Πέμπτη

8:30-14:00 & 17:30-20:30

Παρασκευή

8:30-14:00 & 17:30-20:30

Σάββατο

09:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed