ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΤΡΑ | PLAY SPORTS

Η «Playsports» δημιουργήθηκε στην πόλη της Πάτρας το καλοκαίρι του 2015. Με στόχο να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και να δώσει την δυνατότητα σε όλους να ζωντανέψουν το όνειρο τους φορώντας τα χρώματα και τα σχέδια των αγαπημένων τους ομάδων.

Η αρχική ιδέα…

…ήρθε για να φέρει μια νέα καινοτομία γύρω από τον ρουχισμό. Με την χρησιμοποίηση ουσιαστικά σχεδίων πάνω σε πολυεστερικό ύφασμα, εξαιρετικά ανθεκτικό και χωρίς απώλεια στην αποτύπωση του γραφιστικού, το όνομα, τον αριθμό και οτιδήποτε άλλο κοσμεί ένα αθλητικό ρούχο.

Αυτό που όμως μας ξεχώρισε ήταν η ταχύτητα και η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και στην παράδοση. Ένα κομμάτι στο οποίο άπαντες είχαν ταλαιπωρηθεί από την προσωπική τους εμπειρία και την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Η «Playsports» άρχισε να εισχωρεί στο ποδόσφαιρο και πολύ σύντομα το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων της Αχαΐας φορούσαν εμφανίσεις δημιουργημένες από την εταιρία. Σιγά σιγά δεν άργησαν να μπουν στο πλάνο και ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ.

Οι άπειρες δυνατότητες εκτύπωσης και δημιουργίας επέτρεψαν στην εταιρία να ανοίξει τους ορίζοντες της. Με τη γκάμα της να επεκτείνεται σε πολλά επίπεδα και πέραν των ρούχων. Λαβαράκια, σημαίες, πανό και οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί προστέθηκαν στον κατάλογο. Έτσι, ο αυξανόμενος αριθμός ομάδων έγινε σε χρόνο ρεκόρ πολλαπλάσιος!

Κάπως έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία μεταφέρθηκε στα Ζαρουχλέικα. Όπου πλέον αυτούσια η εταιρία δουλεύει σε δημιουργία και παραγωγή, συνεχίζοντας ακλόνητη την πορεία της.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αυλίδος 43 & Εύβοιας, Πάτρα, Νομός Αχαΐας, 26332

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08:00 - 16:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Τάσος 16/01/2022 00:13
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Δημιουργούν τις καλύτερες στολές…