ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΡΚΕΤΑ ΑΘΗΝΑ | PARKETLAND

Στην parketland αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση νέων δαπέδων, καθώς και την επισκευή και συντήρηση παλαιών πατωμάτων και δαπέδων, με γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, αλλά και την αισθητική των πελατών μας. Με 20 χρόνια εμπειρία, συνδυάζουμε την τεχνογνωσία με τα μηχανήματά μας για να αναδείξουμε την ομορφιά του ξύλου που επιλέγετε, σε όλες του τις μορφές (μασίφ, συνθετικό, deck), εξασφαλίζοντας για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση δαπέδου από μασίφ ξύλο εγγυάται την σταθερότητα του δαπέδου. Η απαιτούμενη σταθερότητα επιτυγχάνεται με την κοντινή απόσταση του καρδοναρίσματος και του σωστού καρφώματος, σε συνδυασμό με πρόκες και κόλλα. Τέλος, αφού οι τεχνικοί της parketland σιγουρευτούν πως η τοποθέτηση του δαπέδου είναι άρτια, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε χώρου, οι εργασίες ολοκληρώνονται με την βερνικοποίηση.

Το μασίφ ξύλο έχει φυσικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν στα δάπεδα νέας γενιάς. Τα δάπεδα από μασίφ ξύλο “αναπνέουν”, χαρίζοντας φυσικότητα στον χώρο. Είναι όμορφα αριστοκρατικά και διαχρονικά, ενώ αναλόγως με το χρώμα που χρησιμοποιείται δημιουργείται η αίσθηση του vintage στον χώρο σας.

Η γνώση, η πολύχρονη εμπειρία, η συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις είναι τα βασικά στοιχεία της ομάδας της parketland, τα οποία θέλουν συνεχώς να εξελίσσουν, προσφέροντας σας τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

Η τοποθέτηση συνθετικών δαπέδων laminate αποτελεί μία μοντέρνα πρόταση, η οποία εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού δαπέδου. Το laminate είναι ένα συνθετικό υλικό, πιστό αντίγραφο του ξύλινου δαπέδου, το οποίο τοποθετείται κουμπωτά πάνω σε υπόστρωμα. Η ομάδα της parketland εξειδικεύεται στην τοποθέτηση laminate και pvc δαπέδων, προσφέροντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα, λόγω της αισθητικής τους και της ευελιξίας τους στην τοποθέτηση.

Η ομάδα της parketland αναλαμβάνει την επένδυση ξύλινης σκάλας, η οποία μπορεί να γίνει, είτε από μασίφ σκαλοπάτι, είτε από πάτωμα 22χιλιοστών, αγκαλιάζοντας το μπετόν.

Παρέχουμε έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις στην τοποθέτηση δαπέδων στον χώρο σας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αθήνα, Τ.Κ.15771

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σάββατο

8:00-20:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed