ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ | ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο κος Άγγελος Κωστόπουλος ασκεί το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή στην Περιφέρεια του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος με έδρα στο Πρωτοδικείο Αγρινίου. Το γραφείο του βρίσκεται στο κέντρο του Αγρινίου επί της Πλατείας Ειρήνης αριθ. 11-13, έχει ως αντικείμενο εργασίας την ανάληψη, διερεύνηση, διεκπεραίωση και νομική διευθέτηση των υποθέσεων της πελατείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ενεργώντας για λογαριασμό του εντολέα του αναλαμβάνει την επίδοση κάθε είδους δικογράφων και εξωδίκων εγγράφων στους αντιδίκους του πελάτη του και προβαίνει σε αναγκαστικές εκτελέσεις εκτελεστών τίτλων, όπως κατασχέσεις κινητών, ακινήτων, αφαιρέσεις κινητών, εξώσεις, δικαστικές αποφάσεις κ.ά..

Ακόμη, κατ’ εντολή του πελάτη του, διεξάγει έρευνες σε υποθηκοφυλακεία, μητρώα αεροσκαφών, αυτοκινήτων, νηολογίων, ναυτικών υποθηκολογίων, Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και λοιπών δημόσιων βιβλίων προκειμένου να διαπιστώσει την περιουσιακή κατάσταση των οφειλετών του πελάτη του και να προχωρήσει στη νόμιμη διαδικασία διευθέτησης της διαφοράς (π.χ. είσπραξη οφειλής, κατόπιν δικαστικής απόφασης).

Τέλος, το γραφείο του εξυπηρετείται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Δικαστικών Επιμελητών, Συμβολαιογράφων, Φοροτεχνικών, Πραγματογνωμόνων, Πολιτικών Μηχανικών και άλλων συμβούλων, οι οποίοι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους βοηθούν σε κάθε υπόθεση.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πλατεία Ειρήνης 11-13, 1ος όροφος, Αγρίνιο, Τ.Κ.30132

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-19:00

Τρίτη

9:00-19:00

Τετάρτη

9:00-19:00

Πέμπτη

9:00-19:00

Παρασκευή

9:00-19:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed