Δικηγορικό γραφείο Κορυδαλλός Αττικής Κωνσταντίνος Αλεξίου

Είμαστε ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο από το 1988, αποτελούμενο από αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και όρεξη για την επίλυση ακόμα και των πιο περίπλοκων νομικών υποθέσεων. Με ευρύ πνεύμα σκέψης καινοτομούμε χειριζόμενοι ζητήματα γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος και πάντα με γνώμονα την απονομή της δικαιοσύνης και την ορθή εφαρμογή του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και των ευθυγραμμισμένων με αυτά νόμων.

Με ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα φέρουμε εις πέρας και απλά καθημερινά προβλήματα που χρήζουν άμεσων και ευέλικτων χειρισμών. Η εμπιστοσύνη μεταξύ ημών και των εντολέων μας αποτελεί πρωταρχικό χαρακτηριστικό που έχει σημαντικά συμβάλει από την έναρξη λειτουργίας του γραφείου μας. Παραμένουμε πάντα πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε με μεθοδικότητα, λογική και κατανόηση για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα, ζητήματα χρήζοντα λεπτού νομικού χειρισμού.

Στο Δικηγορικό Γραφείο “Κωνσταντίνου Αλεξίου” εργαζόμαστε συστηματικά, για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να καλλιεργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Συνδυάζοντας αποτελεσματικά την εξειδίκευση, τη συστηματική δουλειά και την κατανόηση του ελληνικού νομικού, φορολογικού και επιχειρηματικού τοπίου, η εταιρία οδηγεί με στέρεα βήματα τους πελάτες της στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες στους τομείς του Εταιρικού, Αστικού, Ποινικού και Διοικητικού Δικαίου.

Περιοχές εξυπηρέτησης: Κυκλάδες – Αττική & Σε όλη την Ελλάδα

1ο γραφείο Πειραιά – Γρηγορίου Λαμπράκη 229, Κορυδαλλός.
2ο γραφείο Πάρος Κυκλάδες

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γρηγορίου Λαμπράκη 229, Κορυδαλλός

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed