ΕΙΔΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | CLEANING SOLUTIONS E.E

Η εταιρεία Cleaning solutions εισήλθε στην Αθηναϊκή αγορά το 2001 και δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών ειδών καθαρισμού και υγιεινής. Το 2007 ιδρύσαμε ένα ακόμα υποκατάστημα στη Σαντορίνη αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Βασιζόμενη στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου, η εταιρεία μας κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της διευρύνοντας συνεχώς το πελατολόγιο της, αλλά και την γκάμα των ειδών και των υπηρεσιών που παρέχει.

Σήμερα η Cleaning solutions εμπορεύεται εξειδικευμένα επαγγελματικά απορρυπαντικά από την Buzil, την Diversey, χαρτικά της Τork , σφουγ/στρές- wettex-φαράσια Vileda, Scotch-brite, χαρτοθήκες-σαπουνοθήκες Vario, εργαλεία ΤΤS, κ.α ενώ συνεργάζεται και με άλλες μεγάλες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο καθιστώντας, έτσι, δυνατή από μέρους μας την πλήρη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά την υγιεινή και την καθαριότητα επαγγελματικών και δημόσιων χώρων. Επίσης εμπορεύεται κάδους και εργαλεία σύμφωνα με το σύστημα HACCP.

Η εταιρεία διαθέτει δικούς της αποθηκευτικούς χώρους σε ιδιόκτητα ακίνητα, καθώς και οχήματα, επιτυγχάνοντας σε κανονικές συνθήκες την εξυπηρέτηση των πελατών της εντός δύο εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας τους.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και ικανό να προσφέρει στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού, καθώς και κάθε επεξήγηση σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ων προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές & συνοδεύονται από πιστοποιητικά και δελτία δεδομένων ασφαλείας.

Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει πολύ γνωστές εταιρείες αποτελεί εχέγγυο και επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη, Τ.Κ.84700

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

9:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θάλια Μ. 31/05/2021 15:33
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλά προϊόντα και πολύ οικονομικά!!!