ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων στις Πολυκατοικίες.

Η Εταιρίας μας όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να επενδύει στις νέες τεχνολογίες και στη διαρκή αναβάθμιση του μηχανογραφικού της συστήματος έτσι ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατό ποιοτικές υπηρεσίες και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο έργο που μας εμπιστεύονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Η οργάνωση έχει 10 γραφεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους On-Line και μπορούν να εξυπηρετούνται οι ένοικοι σε οποιοδήποτε γραφείο βρεθούν.

Ακόμη, με το On-Line σύστημα μεσα απο το site μας www.organosi.gr που λειτουργεί μπορείτε να βλέπετε την οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας σας, τους ανείσπρακτους λογαριασμούς, την κίνηση του αποθεματικού, σκαναρισμενες ολες τις αποδείξεις δαπανών ,ηλεκτρονικο αρχείο με το κανονισμο της Πολυκατοικιας και τα πρακτικά των Γενικών συνελεύσεων κτλ και να έχετε ένα πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, λόγω της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης που υποστηρίζουμε.

Διαθέτουμε το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα για την διαχείριση των πολυκατοικιών.

Ακόμη, παρέχουμε ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες όπως επίσης και νομική κάλυψη (http://www.web-organosi.gr/nomiki/) κι αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την εποπτεία του κτιρίου που σημαίνει καλύτερη συντήρηση, πρόληψη ζημιών και οικονομικότερη λειτουργία.

Η Εταιρία μας όλα αυτά τα χρονιά έχει αναπτυχθεί διαθέτοντας δικό της:

  • Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων
  • Εταιρεία Διανομής Πετρελαίου
  • Εταιρία Αποφράξεων
  • Ενοικιάσεις Κάδων – Ικριωμάτων
  • Συνεργείο Καθαρισμού – Απολύμανσης
  • Μεσιτικές Υπηρεσίες

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Εγνατίας 95, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, 54635, 1ος όροφος

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατ'οπιν Ραντεβού

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Χριστίνα 11/02/2023 22:02
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικό γραφειο