ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ

Το εκτελωνιστικό γραφείο Ευρυδίκη Ευαγ. Δημητριάδη & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτελωνισμών από το 1958 με προσωπικό άνω των 10 ατόμων με γνώσεις, εμπειρία, πτυχιούχους εκτελωνιστές με ειδίκευση στο χώρο του αυτοκινήτου, πιστοποιημένους χειριστές Η/Υ και δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής (Ηρας 12, 14121) και βασικό αντικείμενό μας είναι η παροχή υπηρεσιών και η διεκπεραίωση διαδικασιών εκτελωνισμού των πελατών μας.

Παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική εκπροσώπηση του πελάτη στα Τελωνεία της περιοχής, όπου επιτρέπεται η δράση μας, διευκολύνοντας και απεμπλέκοντας τον πελάτη μας από τις χρονοβόρες και επιβαρυντικές διαδικασίες εκτελωνισμού. Προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη επί τελωνειακών θεμάτων, απόλυτη εχεμύθεια, διαφύλαξη των συμφερόντων του πελάτη, επίλυση θεμάτων που έχουν σχέση με τα Τελωνεία και τα Υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών και άμεση ενημέρωση για τις αλλαγές της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η λειτουργία του Γραφείου μας στηρίζεται στο επαγγελματικό μας ήθος, την αφοσίωσή μας στον πελάτη μας, στη στενή συνεργασία μαζί του, με σκοπό την άριστη αποτελεσματικότητα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, τη συνέπεια και την επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε.

Πρωταρχικός σκοπός μας, σε καθημερινή βάση, είναι η διασφάλιση των συμφερόντων του πελάτη μας και η επιτυχής επίτευξη των στόχων του.

Υπηρεσίες:

  • Υλοποίηση Διαδικασιών Εκτελωνισμού
  • Διαχείριση εκτελωνισμών οχημάτων
  • Εισαγωγή εμπορευμάτων
  • Εξαγωγές
  • Επεξήγηση Νόμων – Εγκυκλίων
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ήρας 12, Νέο Ηράκλειο, Νομός Αττικής, 14121, 1ος όροφος

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αποστόλης 19/07/2020 19:47
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Εμεινα ευχαρηστημενος