ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | 1000 ΧΩΡΙΑ

Η Εταιρία 1000 ΧΩΡΙΑ με σεβασμό και αφοσίωση στην πολύχρονη οικογενειακή παράδοση, η νέα γενιά Πολυζώη, συνεχίζει την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδου στον τόπο καταγωγής.
Στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας. Εκεί όπου το ευλογημένο αυτό δένδρο, κυριαρχούσε από πολύ παλιά στην πεδιάδα και στους γύρω λόφους και που η φροντίδα του αποτελούσε την κύρια ασχολία των κατοίκων της περιοχής.

Από τους τοπικούς θρύλους εξάλλου πήρε το όνομα του το ελαιόλαδο «1000 χωριά». Από τις αμέτρητες φωτιές που άναβαν στις καλύβες του οι ποιμένες της περιοχής, οι οποίοι ξεχειμώνιαζαν τα κοπάδια του στην πεδιάδα.

Σήμερα το μόνο που έχει αλλάξει είναι η νέα αντίληψη για την παραγωγή προϊόντων και οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής. Στο ελαιοτριβείο μας συγκεντρώνουμε μόνο διαλεχτές ελιές της περίφημης ποικιλίας Κορωνέικη και στη σύγχρονη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης ακολουθούμε τις αυστηρότερες διαδικασίες, εφαρμόζοντας πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000.

Στόχος μας είναι και θα είναι πάντα η συγκριτική ποιότητα. Με τη φροντισμένη καλλιέργεια, την επιλογή των καρπών της ελιάς, την έκθλιψη τους αποκλειστικά και μόνο με μηχανικές μεθόδους και την υψηλών προδιαγραφών συσκευασία, να προσφέρουμε στην αγορά τα ελαιόλαδα «1000 χωριά» με καμάρι.


 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κρεμμύδια, Πύλος, Μεσσηνίας, 24001

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μάνος Χ 08/11/2019 15:14
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Το πιο σύγχρονο ελαιοτριβείο στην περιοχή.