Φορτώνει…

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ | GEOFRUIT HELLAS

H GeoFruit Hellas s.a. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1978 και από τότε ακολουθεί μια δυναμική πορεία στο χώρο της συσκευασίας και εμπορίας φρούτων και λαχανικών. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 61ο χλμ ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ στα Λεχαινά Ηλείας.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της εταιρίας (ψυγεία, διαλογητήρια, συσκευαστήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης) ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.

H GeoFruit Hellas s.a. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, παρέχοντάς τους τυποποιημένα, απόλυτα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας αλλά και τις εθνικές και ευρωπαϊκές νομικές διατάξεις.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ η GeoFruit Hellas s.a. εξελίσσεται και αναπτύσσεται ραγδαία. Η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της εταιρείας έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εξαγωγών κατακτώντας την όλο και απαιτητικότερη διεθνή αγορά.

Έχοντας αφετηρία το 1978, όπου ξεκίνησε η εμπορική μας δραστηριότητα πραγματοποιήσαμε το πρώτο μεγάλο βήμα μας το 2005 όπου και κτίστηκαν οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με κτήριο συνολικού εμβαδού 2500 τμ.. Σε αυτό υπάρχουν χώροι διαλογής, τυποποίησης και συσκευασίας για τα αγροτικά προϊόντα. Επίσης ψυκτικοί θάλαμοι διατήρησης και αποθήκευσης αυτών, σύγχρονα γραφεία οργάνωσης και συντονισμού των δραστηριοτήτων μας. Επιπλέον υπάρχει γραμμή τυποποίησης πατάτας.

Στις εγκαταστάσεις μας επίσης υπάρχει ένα νέο κτήριο που κατασκευάστηκε το 2010 συνολικού εμβαδού 2800 τμ. Στον ίδιο ιδιωτικό χώρο, με δύο σύγχρονες γραμμές τυποποίησης για καρπούζια και φράουλες, ψυκτικούς θαλάμους και χώρους αποθήκευσης.

Προϊόντα:

Τα βασικά προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε είναι καρπούζια, φράουλες, πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, ξερά σύκα, πατάτες, κολοκυθάκια και ότι άλλο προσφέρει η περιοχή μας. Φυσικά είμαστε στη διάθεση των πελατών μας να τους εφοδιάσουμε με όποια άλλα φρούτα και οπωρολαχανικά θελήσουν.

Επίσης αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία των συνεργατών μας με εισαγωγή προϊόντων από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

61ο χλμ Ν.Ε.Ο Πατρών - Πύργου, Λεχαινά, Νομός Ηλείας, 27053

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κωνσταντινος 26/06/2020 23:15
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλά προϊόντα. Άψογη επιχείρηση