ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΙΩΝ ΛΑΜΙΑ | OLIVEA

Χρόνια τώρα η εταιρεία ‘‘ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.’’ δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση αποκλειστικά επιτραπέζιων ελιών με τον διακριτικό τίτλο OLIVEA διαθέτοντας προϊόντα μοναδικής γεύσης και ποιότητας.

Ιστορικό Εταιρείας: Τα μέλη της εταιρείας ‘‘ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.’’ ασχολούνται με το αντικείμενο επιτραπέζια ελιά, από το 1977. Το Σεπτέμβριο του 2005 ξεκινά η εξαγωγική τους δραστηριότητα και ιδρύετε η Olivea από τoν Κωνσταντίνο Παπαδήμα και τους τρείς γιούς του, Δημήτριο, Ευάγγελο και Στυλιανό και μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις της στο Νέο Κρίκελλο Λαμίας όπου στεγάζεται η παραγωγική της δραστηριότητα, η διοίκηση και τα γραφεία της εταιρείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της επεξεργασίας και της συσκευασίας και άνοιξε εμπορικούς δρόμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μηχανήματα κατεργασίας και συσκευασίας του προϊόντος, το οποίο διατηρείται μέχρι την εξαγωγή του από το χώρο του εργοστασίου, στις ιδανικές συνθήκες και με τη φροντίδα χημικών και άλλων ειδικών επιστημόνων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Παράλληλα δίνονται δυνατότητες συνδυασμού και εξευγενισμού του παραδοσιακού ελληνικού τροφίμου, που το αναγάγουν σε κομψή πρόταση στη λίστα των υγιεινών μεσογειακών τροφών της διατροφικής πυραμίδας. Για τον παραπάνω σκοπό χρησιμοποιούνται αγνά προϊόντα της ελληνικής φύσης όπως ξηροί καρποί και βότανα, π.χ. αμύγδαλα, ρίγανη, θυμάρι και φυσικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η εταιρεία διατηρεί, καλλιεργεί και εξελίσσει εμπορικές σχέσεις με τις αγορές της Ελλάδας, των Η.Π.Α., του Καναδά, της Βόρειας, Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Στόχος της Olivea είναι η διαχείριση και προώθηση της ελιάς ως καθαρού και ανταγωνιστικού εθνικού προϊόντος και η εκπαίδευση των αγορών του εσωτερικού και εξωτερικού στην κατανάλωση ενός τέλειου τροφίμου με εξαιρετική καταβολή και δυνατό μέλλον.

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νέο Κρίκελλο, Λαμία, Νομός Φθιώτιδας, 35100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σωτήρης 11/06/2020 16:26
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εκπληκτικά προϊόντα.. Το συνιστώ ανεπιφυλακτα.