Φορτώνει…

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΝΑΟΥΣΑ | ΜΚ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΠΕ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εμπορίας εγχώριων κρεάτων εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες, ίδρυσε την Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας και Τυποποίησης Κρέατος και Κρεταοσκευασμάτων, στη Στενήμαχο Νάουσας, (απέναντι από το εργοστάσιο Βαρβαρέσου), όπου λειτουργεί καθημερινά και πρατήριο λιανικής πώλησης των προϊόντων μας.

Σε όλη τη διαδικασία επεξεργασίας και τυποποίησης του κρέατος εφαρμόζουμε Σύστημα Σύγχρονης Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP), πιστοποιημένο από την QMSCERT σύμφωνα με το ISO:22000:2005 πρότυπο του ΕΛΟΤ. Επίσης διαθέτουμε σύστημα ιχνηλασιμότητας των πρώτων υλών και ιδίως των κρεάτων που επεξεργαζόμαστε, και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πιστοποιήσουμε την προέλευση και την ποιότητα τους με επίσημα παραστατικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των προϊόντων μας και εξασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια τους με άριστη ποιότητα και νοστιμιά, φροντίζοντας για την προστασία του καταναλωτή.

Στο πρατήριο μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών προϊόντων:

  • νωπά εγχώρια κρέατα όλων των ειδών (μοσχαρίσια, χοιρινά, αρνίσια),
  • κρεατοσκευάσματα διαφόρων ειδών (σουβλάκια τυποποιημένα και χειροποίητα, μπιφτέκια απλά και γεμιστά, σουτζουκάκια, σεφταλιές, κοκορετσάκια, λουκάνικα, σνίτσελ, γύρο, ντονέρ, κεμπάπ κ.λ.π)

Στο πρατήριο μας είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα καλύτερα ελληνικά κρέατα και κρεατοσκευάσματα, στην εξαιρετική ποιότητα που απαιτείται και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Περιοχή Στενήμαχου Είσοδος Α4, Νάουσα, Τ.Κ.59200

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00-18:00

Τρίτη

7:00-18:00

Τετάρτη

7:00-18:00

Πέμπτη

7:00-18:00

Παρασκευή

7:00-18:00

Σάββατο

7:00-18:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed