ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΛΟΣ | SUN RENT A CAR

Η εταιρεία Sun Rent a car Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων με έδρα στον Πειραιά και υποκαταστήματα στην Γλυφάδα και στην Μήλο – Κυκλάδες. Με ένα στόλο 100 αυτοκινήτων όλων των τύπων και 60 μηχανάκια διαφορετικού κυβισμού είναι στην διάθεση σας με ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό να σας εξυπηρετήσει, σε όλα τα σημεία Υπηρεσιών που διαθέτουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο και με άψογη συμπεριφορά.

Στις υπηρεσίες μας παρέχουμε μεταξύ άλλων καινούρια αυτοκίνητα, άριστα συντηρημένα, με απολύτως ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση και Παραλαβή σε οποιοδήποτε σημείο εντός Αττικής όπως επίσης και σε ολόκληρο το νησί της Μήλου, A/C και R/CD σε όλα τα αυτοκίνητα μας, οδική βοήθεια σε όλη την επικράτεια της Χώρας.

Με απίστευτα χαμηλές τιμές και 24ωρη εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, θέλουμε κατά πρώτον να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όσον αφορά την εξυπηρέτηση και περαιτέρω διευκόλυνση και ασφάλεια των πελατών μας. Με δυνατότητες ελεύθερων χιλιομέτρων, ολοκληρωτικής κάλυψης ζημιών (Μικτή Ασφάλεια), ευελιξία, προσωπική επαφή καταστούμε δυνατόν μια ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας μέσα στις δυνατότητες κάθε ενδιαφερόμενου.

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο ενοικιάσεων εγγυάται μια άψογη εξυπηρέτηση που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και κύριο χαρακτηριστικό των υπηρεσιών μας.

Υπηρεσίες:

  • Ενοικιάσεις Μικρός Αυτοκινήτων
  • Ενοικιάσεις Μεσαίων Αυτοκινήτων
  • Ενοικιάσεις Jeep
  • Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αδάμας, Μήλος, Νομός Κυκλάδων, 84800

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 22:00

Τρίτη

08:00 - 22:00

Τετάρτη

08:00 - 22:00

Πέμπτη

08:00 - 22:00

Παρασκευή

08:00 - 22:00

Σάββατο

08:00 - 22:00

Κυριακή

08:00 - 22:00

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σωτήρης 30/03/2022 18:22
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Καταπληκτική εξυπηρέτηση