Φορτώνει…

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΙΝΙ ΒΑΝ | ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ALKYONIS TRANSPORT

Από την ίδρυσή της το 1979, από τους Παναγιώτη Καραμαλίκη και Δημήτριο Βαρβαρίγο, η “ALKYONIS TRANSPORT” αποτελεί την κορυφαία επιλογή στις σύγχρονες τουριστικές μετακινήσεις, υποστηρίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τον τουρισμό στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Ζάκυνθο. Μετά από μια πολύχρονη ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία, συγκαταλέγεται πλέον στους ειδικούς του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Εξυπηρετώντας χιλιάδες ταξιδιώτες κάθε χρόνο και ανταποκρινόμενοι στις πιο απαιτητικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού και διεθνούς τουριστικού κλάδου, σκοπός της εταιρίας είναι να δημιουργεί και να παρέχει ταξιδιωτικές εμπειρίες με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και κυρίως στην ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Στόχος της ‘”ALKYONIS TRANSPORT” είναι να συνδυάσει την ασφάλεια με την πολυτέλεια και την άνεση, προκειμένου να χαρακτεί στη μνήμη του πελάτη η εμπειρία του τουρισμού είτε αυτή είναι στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η εταιρία μας διοργανώνει εκδρομές συλλόγων, μαθητών, συνεδρίων καθώς και μεμονωμένων ατόμων (private group) νοικιάζοντας ανά πάσα στιγμή το προσωπικό τους λεωφορείο, τα φημισμένα στο εξωτερικό (mini van Viano). Τέλος, δεν θα πρέπει να παραληφθεί η αναφορά ότι η εταιρία μας ανανεώνοντας συνεχώς το στόλο της με τα πιο σύγχρονα μεταφορικά μέσα, έχει καθιερώσει τη θέση της στην αγορά, ως μια από τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς και ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του τουρισμού.

Ο ΣΤΟΛΟΣ
Τα λεωφορεία της εταιρίας, χωρητικότητας από 7 έως και 77 θέσεις, μάρκας SETRA και MERCEDES-MENZ mini bus, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και αποτελούν μια ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών επιλογή, έτοιμα να προσφέρουν άνετες, ευχάριστες και πάνω απο όλα, ασφαλείς μετακινήσεις για εσάς και τους οικείους σας.

VIP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η άνεση & η απόλαυσή σας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη διαδρομή χρησιμοποιώντας της τελευταίας γενιάς mini van & bus της Mercedes-Benz, εξοπλισμένα με εντυπωσιακό μαλακό δέρμα, ανακλινόμενα καθίσματα, τραπέζια, wi- fi, ατμοσφαιρικό φωτισμό, διπλά τζάμια για τέλεια ηχομόνωση και θερμομόνωση, φιμέ κρύσταλλα, για απόλυτη άνεση ενώ οδηγείται από έμπειρο και φιλικό οδηγό.

Το προσωπικό αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της εταιρίας. Άρτια εκπαιδευμένο, γνωρίζοντας ξένες γλώσσες και πάντα διαθέσιμο να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη, φροντίζει να υλοποιεί κάθε πλάνο μετακίνησης με συνέπεια, ακρίβεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα σεβασμό.


 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Φώσκολου 36, Ζάκυνθος 291 00

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιαννης Π. 16/05/2019 14:14
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καλοί οδηγοί!!