Φορτώνει…

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ | PERFECT SAILING

Η PERFECT SAILING προσφέρει ονειρεμένες διακοπές ιστιοπλοΐας στον Παγασητικό Κόλπο, στα νησιά Σποράδες, στο Βόρειο Αιγαίο και πέρα. Ανησυχούμε για τη φροντίδα των πελατών, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα στη γκάμα των σκαφών μας που εμφανίζονται στις λεπτομερείς περιγραφές σκαφών.

Για τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν μια πολύ χαλαρή εβδομάδα ιστιοπλοΐας, το PERFECT SAILING μπορεί να προσφέρει άδεια και έμπειρο πλοίαρχο και οικοδέσποινα.
Ο καπετάνιος σας θα σας ενημερώσει πριν αναχωρήσετε σχετικά με το δρομολόγιο της εβδομάδας σας. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το ταξίδι σας και να κάνετε αλλαγές σε συνεργασία μαζί του. Η οικοδέσποινα σας θα κάνει τις διακοπές σας ακόμα πιο χαλαρές.

PERFECT SAILING – παροχή διακοπών ιστιοπλοΐας, διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών και δέσμευση για εξυπηρέτηση πελατών. Η γκάμα των σκαφών μας διατηρείται σε υψηλό επίπεδο με το καθένα να παρουσιάζει μια μοναδική γκάμα χαρακτηριστικών που εμφανίζονται στις λεπτομερείς περιγραφές μας για τα σκάφη. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας στους πελάτες μας, και ως εκ τούτου οι τοποθεσίες βάσης μας παρέχουν μια τέλεια πύλη προς τις Νήσους Σποράδες στο Βόρειο Αιγαίο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παραλιακός Δρόμος Σκιάθου, Σκιάθος, Τ.Κ.38333

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed