ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑ | PANOS THEOCHARIS MARINE SERVICE

H Panos Marine-Service είναι μια εταιρία με 25ετή παρουσία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης ναυτικών μηχανών και συστημάτων πρόωσης, προσφέρει σίγουρες και άμεσες λύσεις στις ανάγκες σας με άρτια εξοπλισμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με δύο κινητά συνεργεία και ένα πλωτό, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και παρέχουμε άμεση υποστήριξη στην περιοχή της Λευκάδας και του Ιονίου.

Η εταιρία έχει ιδρυθεί από τον Παναγιώτη Θεοχάρη μηχανολόγο μηχανικό με ειδίκευση στους κινητήρες μηχανές εσωτερικής καύσεως και διαθέτει πιστοποίηση ISO 17024.

Υπηρεσίες:

  • Συντήρηση – επισκευές.
    Οργανωμένη μονάδα συνεργείου με εγκαταστάσεις στη Μαρίνα Λευκάδας, εγγυάται την σωστή και αξιόπιστη επίλυση κάθε τεχνικού προβλήματος στο σκάφος σας.
  • Πωλήσεις – τοποθετήσεις.
    Η Panos marine service , αντιπροσωπεύει και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μεγάλων εταιρειών με πολυετή και κυρίαρχη παρουσία στο χώρο της θάλασσας. Yanmar – John Deere – Mercruiser – Nani diesel – Cummins – OXE – Kohler – Honda marine – ZF – Frigomar.
  • Ειδικές κατασκευές – αναβαθμίσεις.
    Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ανάγκες των πελατών μας, αναλαμβάνουμε ανακατασκευές και αναβαθμίσεις σκαφών καθώς και τεχνικούς ελέγχους για περιπτώσεις αγοραπωλησίας ή ασφαλιστικής κάλυψης.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μαρίνα Λευκάδας Ανατολική Ακτή, Λευκάδα, Τ.Κ.31100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

9:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed