Φορτώνει…

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ | Ο ΕΥΡΥΤΟΣ

Εστιατόριο

Η επιχείρηση με το πέρασμα των χρόνων πέρασε στα χέρια των σημερινών ιδιοκτητών της του Ιωάννη Μίσσα και της Σωτηρίας Παππά που αποτελούν τη συνέχεια των «Αφων Μίσσα», προσαρμόζοντας την παραδοσιακή τεχνική σε σύγχρονα δεδομένα. Συνεχίζοντας την εξέλιξη της επιχείρησης και με γνώμονα τις ανάγκες του κόσμου η επιχείρηση προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου εστιατόριου 400 τ.μ., όπου συνεχίζει να διαθέτει την ολόφρεσκη πέστροφα ψητή στη σχάρα, τηγανητή με φρέσκο βούτυρο, καθώς και καπνιστή φτιαγμένη σε δικό τους ειδικό φούρνο, όπου καπνίζεται με οξυά και κέδρο για τους πιο μερακλήδες και αυτούς που τους αρέσει το ντόπιο τσίπουρο.

Ιχθυοτροφείο

H επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΜΙΣΣΑ ΟΕ» με την επωνυμία «Ο ΕΥΡΥΤΟΣ» ξεκίνησε την πορεία του το 1993. Τότε τα αδέλφια Δαμιανός και Αποστόλης Μίσσας είχαν την ιδέα και το μεράκι, αξιοποιώντας τα οικογενειακά τους βιώματα, αφού μεγάλωσαν δίπλα στο ποτάμι, όπου και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ιχθυοτροφείο πέστροφας.

Η τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής αποτέλεσε κίνητρο για τα δύο αδέλφια να αναδείξουν την άριστη ποιότητα της πέστροφας και να εξελίξουν την οικογενειακή επιχείρησή τους σε μία ολοκληρωμένη μονάδα, όπου το ιχθυοτροφείο και η ταβέρνα μπορούν να παρέχουν πέστροφα μαζί με φρέσκα συνοδευτικά δικής τους παραγωγής.

Το ιχθυοτροφείο μας το οποίο είναι δίπλα στο εστιατόριο και μπορείτε να επισκεφτείτε παράγει 20 τόνους πέστροφας ετησίως και διατίθενται όλοι για τις ανάγκες του εστιατορίου καθώς και σε όσους αγοράζουν φρέσκια πέστροφα για το σπίτι τους. Η πέστροφά μας καθώς και τα νερά μας ελέγχονται συνεχώς από αρμόδιους φορείς και πιστοποιούν την άριστη ποιότητα του ψαριού και των νερών.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Καρίτσα, Αγία Μαρίνα, Καρδίτσα, 43100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 – 18:00

Τρίτη

09:00 – 18:00

Τετάρτη

09:00 – 18:00

Πέμπτη

09:00 – 18:00

Παρασκευή

09:00 – 18:00

Σάββατο

09:00 – 18:00

Κυριακή

09:00 – 18:00

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παρασκευή Δέλιτα 26/11/2019 23:32
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Η τηγανιτή πέστροφα με φρέσκο βούτυρο ήταν καταπληκτική και το τοπίο μαγευτικό. Περάσαμε υπέροχα.