ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ | ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ

Η ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ είναι μια εταιρεία ελέγχων και πιστοποιήσεων, διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 17021. Το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης.

Διαχείριση σύμφωνα με τα πρότυπα…

  • Ποιότητας, κατά ISO 9001:2008
  • Περιβάλλοντος, κατά ISO 14001:2004
  • Ασφάλειας Τροφίμων, κατά ISO 22000:2005
  • Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία, OHSAS 18001:2007
  • Οδικής Ασφάλειας, κατά ISO 39001:2012

Αίτηση για Πιστοποίηση : Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Πελάτη ή να την συμπληρώσετε Online για το πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει. Με την παραλαβή του Ερωτηματολόγιου από τον Πελάτη, η ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ θα ετοιμάσει μία προσφορά η οποία θα περιέχει ανάλυση του κόστους της επιθεώρησης.

Οι έμπειροι επιθεωρητές μας, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την αμεροληψία και την ακεραιότητά τους. Παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία, μέσα από την διαδικασία της επιθεώρησης.

  • Η αποστολή μας.. Η συμπεριφορά μας να απεικονίζει τα υψηλότερα πρότυπα ήθους, ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας.
  • Οι αξίες μας.. “Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική”. Εφαρμόζουμε τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα στην εργασία μας, με επαγγελματισμός και ποιότητα.
  • Το Όραμα μας.. Να παρέχουμε υπηρεσίες πιστοποίησης, μέσα από άριστες διαπροσωπικές σχέσεις, με στόχο να μεγιστοποιηθεί η προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, το προσωπικό μας, και την εταιρεία μας.

Codex Alimentarius της Διεθνούς Επιτροπής Υγιεινής τροφίμων (WHO-Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας). Codex Alimentarius αποτελεί συνιστώμενο διεθνή κώδικα πρακτικής. Βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων. Το Codex Alimentarius ακολουθεί την τροφική αλυσίδα, από την πρωτογενή παραγωγή έως την τελική κατανάλωση, τονίζοντας τους βασικούς ελέγχους υγιεινής σε κάθε στάδιο, για την ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.Ε. για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γραβιάς 5, Πλαγιάρι Επανομής, Νομός Θεσσαλονίκης ΤΚ 57500

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νίκος Καλεσόπουλος 01/08/2019 19:45
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Άμεση ανταπόκριση, έμπειρο προσωπικό!!Φιλική συνεργασία και εξυπηρέτηση