ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | AUTO COLOR

Το συνεργείο μας “Auto Color” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, εδώ και αρκετά χρόνια στέκεται δίπλα σας αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει το αυτοκίνητό σας και έχοντας ως κύριο στόχο την σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, βαφείο και φανοποιείο τα οποία απαρτίζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και να προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το service – επισκευή οποιουδήποτε αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, την μερική ή ολική βαφή του αυτοκινήτου σας αλλά και εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές αυτοκινήτων.

Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη κάλυψη για την επισκευή και συντήρηση ακόμα και των πιο σύγχρονων και απαιτητικών αυτοκινήτων και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άψογη επισκευή του.

Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι οι αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Ηρακλείου 444, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ.14122

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed