ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ | A&B FOR CARS

Εμείς, το προσωπικό της A&B for Cars είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη από 1/1/2011 του νέου πρωτοποριακού προγράμματος «Συντηρώ σαν Καινούργιο». Με το πρόγραμμα αυτό φροντίζουμε ώστε να ξέρετε από πριν τα service του αυτοκινήτου σας. Αναλαμβάνουμε εμείς ώστε να γνωρίζετε από τώρα: Πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service, σε πόσα χιλιόμετρα και τι εργασίες θα χρειαστούν?

Ο στόχος

Γνωρίζοντας από πριν τι εργασίες πρέπει να γίνουν μπορείτε να προγραμματίσετε και για το σχετικό κόστος. Επιπλέον, κάνοντάς σας σχετικές υπενθυμίσεις, αναλαμβάνουμε εμείς ακόμη και την υπενθύμιση του χρόνου συντήρησης του οχήματός σας, αφήνοντας σε εσάς την «ευθύνη» απόλαυσης της οδήγησης του αυτοκινήτου σας.

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εργασία στο χαμηλότερο δυνατό κόστος ώστε με το πρωτοποριακό πρόγραμμα που σας προσφέρουμε «Συντηρώ σαν Καινούργιο» το αυτοκίνητό σας να είναι σαν καινούργιο για πολλά χρόνια και να συνεχίσετε να το απολαμβάνετε απροβλημάτιστα για καιρό ακόμη. Ενημερωθείτε για τα οικονομικά προγράμματά μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, με την εφαρμογή του συστήματος ποιότητας «Quality Service Control» που εφαρμόζει η A&B for Cars, διασφαλίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας, θα τύχει της καλύτερης μεταχείρισης που αρμόζει.

Το βαφείο

Αποτελείται από μια μεγάλων διαστάσεων καμπίνα βαφής νέας τεχνολογίας για οικολογικά, υδατοδιαλυτά χρώματα, με μονάδα αντιρρύπανσης για παρακράτηση ρύπων, με σύστημα υπερύθρων και ειδικό κοχλιοφόρο κομπρεσσέρ, για την καλύτερη ποιότητα εργασίας. Όλα τα μέσα τριβής, που χρησιμοποιούνται στο βαφείο μας, περισυλλέγουν, φιλτράρουν και αποταμιεύουν οποιοδήποτε υλικό επεξεργάζονται. Τα υλικά βαφής, είναι βέλτιστης ποιότητας, υψηλών προδιαγραφών και με πολυετή εγγύηση αντοχής. Για την σωστή ανεύρεση των χρωμάτων του αυτοκινήτου χρησιμοποιούμε: τον κωδικό του κατασκευαστή τις παραλλαγές του κατασκευαστή οπτικό έλεγχο αποχρώσεων φασματογράφο για τον ηλεκτρονικό έλεγχο του χρώματος ψεκασμό της ανευρεθείσης απόχρωσης σε πάνελ για την τελική ταυτοποίηση του χρώματος, πριν εφαρμοστεί η βαφή στο όχημα.

Το φανοποιείο

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό με μεγάλη εμπειρία, κατάρτιση και συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων στη νέα τεχνολογία.

Υπηρεσίες:

  • Συνεργείο
  • Φανοποιείο
  • Βαφές
  • Διαγνωστικός Έλεγχος
  • Συντήρηση
  • Γυάλισμα
  • Κέρωμα
  • Ανακατασκευή

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αριστοτέλους 89, Γέρακας, Νομός Αττικής, 15344

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιάννης Δ 25/03/2022 17:22
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικό προσωπικό και καλές τιμές