ΦΟΥΡΝΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ

Οι Κουλουράδες είναι μια ελληνική εταιρία η οποία μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκου κουλουριού Θεσσαλονίκης και φτιάχνει το πρωινό σε πάνω από 150.000 καταναλωτές στο δίκτυο των 110 και πλέον καταστημάτων της στην Ελλάδα, σύντομα και στο εξωτερικό.

Η επιτυχία των Κουλουράδων οφείλεται στην πολυετή παράδοση του προϊόντος (εποχή Βυζαντινής αυτοκρατορίας). Συγκεκριμένα, η συνταγή των Κουλουράδων μετράει 63 χρόνια (από το 1956). Αγαπήθηκε από τις παραδοσιακές οικογένειες, το 2015 πήρε τη μορφή που όλοι σήμερα γνωρίζουμε.

Στόχος της εταιρίας είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης) καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα). Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι Κουλουράδες καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου και να φτιάχνουν πρωινό για όλα τα γούστα!

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να μας επιλέγουν είναι η διατροφική αξία των προϊόντων. Χωρίς να στερούνται τη γεύση, τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όσους βρίσκονται σε δίαιτα, καθώς δεν περιέχουν λιπαρές ουσίες και είναι πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες λόγω του σουσαμιού. Επίσης, δίνουν γευστικές λύσεις σε περιόδους νηστείας.

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της γι’ αυτό διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που παρέχει την καλύτερη ποιότητα ψησίματος σε επαγγελματικούς χώρους αυξημένης παραγωγής. Όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και παρασκευασμένα από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε παράρτημα από εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, υπάρχει ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Δοκιμάστε υπέροχες γεύσεις μόνο από τους Κουλουράδες!!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κωνσταντίνου Ωραιοπούλου 2, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ.14121

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:00-15:00

Τρίτη

6:00-15:00

Τετάρτη

6:00-15:00

Πέμπτη

6:00-15:00

Παρασκευή

6:00-15:00

Σάββατο

6:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed