ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ | ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΠΟΓΚΑ-ΔΗΜΑ

Το φροντιστήριο μας είναι ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών με μεγάλη παράδοση στο Κορωπί. Δημιουργήθηκε το 1980 έχοντας ως στόχο να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν τη γλώσσα αλλά ακόμη περισσότερο να αγαπήσουν τη μάθηση.

Το φροντιστήριο μας μολονότι έχει “άρωμα” γειτονιάς εν τούτοις χρησιμοποιεί, με ανθρώπινο πρόσωπο, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εκπαίδευση των παιδιών.

Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τον απρόσωπο χαρακτήρα που έχουν τα μεγάλα φροντιστήρια και να επικοινωνούμε με τους γονείς, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης.

Πρωτοπορούμε και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής με αγάπη για τη γνώση και χωρίς φόβο για το μέλλον.

Οι λόγοι για να επιλέξεις Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΠΟΓΚΑ – ΔΗΜΑ» είναι η επιστημονική κατάρτιση και η πολυετής πείρα των καθηγητών, τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, οι γραπτές εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η μεθοδικότητα στη διδασκαλία, η άμεση επαφή με κάθε μαθητή έτσι ώστε να λυθεί κάθε απορία αλλά και η συχνή ενημέρωση γονέων.

Μιλούν για μας επιτυχίες 40 χρόνων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του μαθήματος και προσαρμοσμένοι βέβαια στις νέες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

Γιατί να επιλέξετε το φροντιστήριο μας;

Πολυετής εμπειρία
Το προσωπικό μας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία

Ολιγομελή τμήματα
Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, καθώς και τμήματα ενηλίκων

Εκπαιδευτικές εκδρομές
Βιωματική εκμάθηση γλωσσών μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών στο εξωτερικό

Σύγχρονες εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές μας πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις

Γλώσσες

  • ΑΓΓΛΙΚΑ
  • ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
  • ΓΑΛΛΙΚΑ
  • ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις και ενόψει των φαινομένων των εκκολαπτόμενων αλυσίδων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποφασίσαμε να προβούμε στη δημιουργία ενός επαγγελματικού χώρου αποκλειστικά σχεδιασμένου για Κέντρο Ξένων Γλωσσών με πρώτη προτεραιότητα τον σεβασμό στο παιδί διατηρώντας με μεράκι το χαρακτήρα του «φροντιστηρίου της γειτονιάς» και τον σεβασμό στην οικογένειά του με πραγματικά φιλικές τιμές.

Προσφέρουμε μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, εφήβους και νεαρούς μαθητές. Το Κέντρο μας είναι καλά εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, διαδραστικούς πίνακες και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Διαθέτει επίσης ευρύχωρες, φωτεινές, ευάερες αίθουσες διδασκαλίας με θέρμανση & κλιματισμό.

Προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε την άριστη διδασκαλία ξένων γλωσσών με σύγχρονες, επικοινωνιακές τεχνικές και μεθόδους. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τους πετύχετε!

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Θησέως 33 Κορωπί Αττικής, 19441

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

15:00-21:00

Τρίτη

15:00-21:00

Τετάρτη

15:00-21:00

Πέμπτη

15:00-21:00

Παρασκευή

15:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαρία Πάντου 30/08/2019 11:33
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλό φροντιστήριο υπέροχες καθηγήτριες είμαστε πολύ ευχαριστιμένοι!!!