ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΑΝΕΛΙΞΗ

Η Aνέλιξη δημιουργήθηκε το 1991 στον Πειραιά από μια ομάδα καθηγητών με κοινό όραμα για την παιδεία και τη γνώση. Θεωρώντας τους εαυτούς μας πάνω απ΄όλα δασκάλους δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να μπορούμε απρόσκοπτα και ελεύθερα να επικεντρωθούμε στην προσωπική ανέλιξη των μαθητών μας.

Έχουμε στεγάσει τις δραστηριότητές μας σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο που διαμορφώθηκε με φροντίδα σε χώρο έμπνευσης για την εκπαιδευτική μας πράξη:

Δημιουργική διδασκαλία σε μικρές ομάδες μαθητών.

Συνδυάζουμε ιδανικά τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος με την άμιλλα που αναπτύσσεται στα μέλη της ομάδας, αξιοποιώντας την άρτια επιστημονική κατάρτιση, τη μεγάλη διδακτική εμπειρία και την αγάπη μας για τα παιδιά, με τον καλύτερο τρόπο.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές στην εκπαίδευση! Η επιστημονική μας εξειδίκευση και εμπειρία, μας επιτρέπουν να αξιολογούμε σωστά και υπεύθυνα τα δεδομένα κάθε εκπαιδευτικού συστήματος. Οργανώνουμε με λεπτομέρεια τη λειτουργία μας και την προγραμματίζουμε προσεκτικά βασισμένοι στις απαιτήσεις της ύλης και στις δυνατότητες των μαθητών μας. Έτσι οι δυσκολίες εξομαλύνονται και η επιτυχία προκύπτει ώς άμεσο αποτέλεσμα της σωστής προετοιμασίας των μαθητών.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα η ανέλιξη, εφαρμόζοντας με απαράμιλλη συνέπεια τη διδακτική της μέθοδο, έχει συμβάλλει στην δημιουργία πλήθους αποφοίτων που κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους πετυχαίνοντας στις πρώτες σχολές της προτίμησης τους !

Νιώθοντας την επιβράβευση της διδακτικής μας προσφοράς, περήφανοι για τους μαθητές μας και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουμε τους μαθητές μας στο δύσκολο μα συνάμα γοητευτικό αγώνα της κατάκτησης της γνώσης και της επίτευξης των στόχων τους!

Στοχεύοντας στην ουσιαστική γνώση και τη θεμελίωση της επιτυχίας παρέχουμε:

 • Μαθήματα σε μικρές ομάδες 3-5 ατόμων
 • Ποιοτική, Δημιουργική διδασκαλία. Οι καθηγητές της Ανέλιξης διακρίνονται για την επιστημονική κατάρτιση, τη μεγάλη διδακτική εμπειρία και την αγάπη τους για τα παιδιά.
 • Εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε μαθητή.Ο μικρός αριθμός ατόμων ανά τμήμα, δίνει τη δυνατότητα προσωπικής φροντίδας και προσοχής στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή.
 • Ευέλικτα Προγράμματα Σπουδών που διαμορφώνονται με σεβασμό στις ανάγκες των μαθητών και τον πολύτιμο χρόνο τους.
 • Πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα όταν απαιτούνται (χωρίς επιβάρυνση).
 • Εκπαιδευτικό υλικό με σύγχρονα εποπτικά μέσα. Παρέχεται δωρεάν συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό, με στόχο την συστηματοποίηση της ύλης και τη διευκόλυνση του μαθητή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.
 • Επαναληπτικά διαγωνίσματα σύμφωνα με ετήσιο πρόγραμμα του φροντιστηρίου. Η συχνότητα των διαγωνισμάτων συντελεί ώστε ο μαθητής να εξοικειώνεται τόσο με το επίπεδο, όσο και με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εξετάσεων.
 • Διαρκής και ουσιαστική συνεργασία με τους γονείς. Η υπεύθυνη ενημέρωση των γονέων συμβάλλει στην καλύτερη υποστήριξη του μαθητή από την οικογένεια, που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην πρόοδό τοy.
 • Καλαίσθητο Περιβάλλον. Η Ανέλιξη στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο που διαμορφώθηκε με φροντίδα σε χώρο έμπνευσης για την εκπαιδευτική πράξη.
 • Προσιτές τιμές. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
 • Περιορισμένες εγγραφές που διασφαλίζουν την ποιότητα των σπουδών.
 • Πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λ. Αφεντούλη 18Α και Κουντουριώτη, Πειραιάς, Νομός Αττικής, 18536

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δημητρα 22/07/2021 21:00
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικό φροντιστηριο. Ειδαμε αμεσα αποτελέσματα