Φορτώνει…

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η SIK KIRIAKAKIS ιδρύθηκε το 1969 από τον Ευστράτιο Κυριακάκη, πατέρα του Ιωάννη Κυριακάκη που σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας από το 1992. Η εταιρία μετρά πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας στο χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων, γεωργικού εξοπλισμού και ελαιοραβδιστικών με πιστοποιητικά CE.

Η πορεία μας στον Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό είναι ανοδική και επιτυχής με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε όλα τα είδη που κατασκευάζει με αποτέλεσμα στο χώρο των κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού να είναι από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες στον Ελλαδικό χώρο.

Έχοντας στην διάθεση της τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό κατασκευής των προϊόντων που παράγει, το όνομα της SIK KIRIAKAKIS είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων της επιχείρησης μας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό που παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον καταναλωτή.

Χαρακτηριστικά νέα προϊόντα είναι η νέα ηλεκτρική βέργα MSR CARBON με ραβδιά στο κεφάλι της από ανθρακόνημα και τρία είδη θρυμματιστών κλαδιού κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη αγρότη.

Η SIK KIRIAKAKIS κατασκευάζει εννέα διαφορετικούς τύπους σκαπτικών με δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, ηλεκτρικές βέργες ελαιοραβδισμού, περιστροφικές, παλινδρομικές και παλμικές καθώς και ελαιοραβδιστικά εδάφους, γεννήτριες με δυναμό για την λειτουργία των ηλεκτρικών βεργών με τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE.

Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνεργασία με την διοίκηση της επιχείρησης στοχεύουν στη συνέχιση της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της με συνεχή έρευνα και βελτίωση των προϊόντων της.

Η SIK KIRIAKAKIS κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα, αντοχή και αποδοτικότητα.

Τα προϊόντα μας ποικίλουν, από σκαπτικά εργαλεία μέχρι αεροσυμπιεστές, ελαιοραβδιστικά και γεννήτριες. Συγκεκριμένα κατασκευάζουμε σκαπτικά, ελαιοραβδιστικά, μοτέρ ελαιοραβδιστικών, αεροσυμπιεστές και γεννήτριες. Επιπλέον κατασκευάζουμε περιφερειακά εργαλεία όπως αυλακωτήρες, εξαγωγείς πατάτας, σταθεροποιητικούς μεταλλικούς τροχούς για σκαπτικά, διαχωριστές φύλλων και καρπών ελιάς, αλυσοπριόνα, αυτοκινούμενα βαγόνια σκαπτικών αλλά και θρυμματιστές κλαδιών.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται με αγάπη και μεράκι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Υπηρεσίες:

  • Επεκτάσεις
  • Υποστήριξη και Επισκευές
  • Αποστολή και Παράδοση
  • Εγγύηση

Στο κατάστημα θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα από τον τόπο μας, φτιαγμένα στο εργαστήριο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Οδός Ρ, Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου, 71602

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαριος 29/06/2020 17:54
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικά εργαλεια