Φορτώνει…

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΛΟΤΣΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ

Η εταιρεία μας ΛΟΤΣΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ με βάση την Καλαμάτα εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με ανακαινίσεις κτιρίων και γυψοσανίδες αναλαμβάνοντας έργα στην Καλαμάτα και σε όλη την Μεσσηνία.

Η εμπειρία των χρόνων και οι γνώσεις που έχουμε απορροφήσει μας επιτρέπουν να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία και να την ολοκληρώσουμε στην εντέλεια χωρίς καθυστέρηση.

Οι γυψοσανίδες είναι ειδική σύνθεση γύψου που έχει συμπιεστεί ανάμεσα από δύο χοντρά φύλλα πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια. Στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων των οικιών, των καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων λόγω της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις.

Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

Οι γυψοσανίδες προσφέρουν, επίσης, την ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης που στοχεύουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου, αλλά και στην πυροπροστασία του.

Υπηρεσίες:

  • Γυψοσανίδες
  • Ανακαινίσεις Κτιρίων
  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Ανακαίνιση
  • Κατασκευή
  • Τοποθέτηση

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ρωμαίου & Φιλυρά 6, Καλαμάτα, Τ.Κ.24100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-22:00

Τρίτη

8:00-22:00

Τετάρτη

8:00-22:00

Πέμπτη

8:00-22:00

Παρασκευή

8:00-22:00

Σάββατο

8:00-22:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed