ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ | ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ | ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ” είναι ένας νέος χώρος για ηλικιωμένους και βρίσκεται στην περιοχή Γάζι στο Ηράκλειο Κρήτης. Παρέχει πληθώρα υπηρεσιών στα άτομα που φιλοξενεί και εδρεύει στο πρώην ξενοδοχείο Σάντα Έλενα, απέναντι από το κολυμβητήριο.

Παροχές Μονάδας :

  • Τρία γεύματα την ημέρα (Διαιτολόγος)
  • Εικοσιτετράωρη νοσηλευτική φροντίδα
  • Βοηθητική εξυπηρέτηση
  • Παρακολούθηση προσωπικής υγιεινής
  • Βοήθεια στην ένδυση αλλά και την χορήγηση τροφής
  • Δραστηριότητες
  • Φροντίδα (Καθημερινή καθαριότητα δομών)
  • Εβδομαδιαία επίσκεψη παθολόγου ιατρού

Σε ένα καταπράσινο τοπίο στην καρδιά της πόλης, ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό, η νοσηλευτική μας ομάδα είναι πάντοτε σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων θεμάτων των ενοίκων και πάντοτε σε συνεννόηση με τους συγγενείς και τον ιατρό της μονάδας.

Σε μικρή απόσταση μπορείτε να βρείτε καταστήματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κινητικά και διανοητικά υγιείς ενοίκους μας να διατηρούν τις παλιές τους συνήθειες απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της διαμονής στη μονάδα μας. Για τους ανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας, υπάρχει η δυνατότητα συνοδείας τους στις διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες και περιπάτους.

Το ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περίθαλψης στους ενοίκους της. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα άτομα αυτοεξυπηρετούμενα ή μη.

Περιμένουμε τους δικούς σας ανθρώπους…μόνο απο 450€ το μήνα…!!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Έβρου 18, Ηράκλειο, Κρήτη ΤΚ 71303

GPS:

35.334680533764, 25.100680589676

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Έρη Βοσκάκη 25/03/2021 15:28
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Από προσωπική μου εμπειρία έχω να σας πω ότι οι άνθρωποι του οίκου ευγηρίας Αγία Ελένη επιτελούν κοινωνικό έργο μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν!!
Αισθάνομαι Ευγνωμοσύνη Για την φροντίδα που πρόσφεραν σε δικούς μου ανθρώπους. Τόσο το περιβάλλον όσο κ οι υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να αισθάνονται ασφάλεια κ θαλπωρή όμοια με το σπίτι τους!

eleutheria nomikou 30/04/2020 03:27
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Άψογοι σε όλα,όπως μας είχαν υποσχεθεί.καλο σέρβις, ιατροφαρμακευτικο προσωπικό κουζίνα και πεντακάθαρο.. Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια

Γιώργος Αστρινος 30/04/2020 03:25
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εγώ πήγα και τους 2 γονείς μου.Πολυ καλό γηροκομειο,με άψογο προσωπικό καλή διατροφή και όμορφο μέρος.πραγματικη περιποίηση συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό

Κώστας Χαϊντούτης 02/07/2019 23:08
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλές υποδομές και ευχάριστο περιβάλλον. Εξειδικευμένο προσωπικό, γιατρούς, με ενδιαφέρον για τους ηλικιωμένους και καλές τιμές.