ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ | ΑΔΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΔΑΜ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ! ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 11 ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 10 ΚΑΙ ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΚΗΔΕΙΕΣ , ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ,ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΩΡΟΥ
Το γραφεία μας, αναλαμβάνει τη μεταφορά σορού, σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνοδεία των άριστα εξοπλισμένων οχημάτων μας. Ταυτόχρονα διεκπεραιώνονται οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες σε κάθε περιοχή αντίστοιχα.

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΑΓΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ
ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΕΛΕΤΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΑΝΘΗ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΠΟΧΕΡΑΙΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ –ΚΑΥΣΗ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ Σας ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ.ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ 24ΩΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ 6978803797 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΕΡΕΤΡΙΑ : 2229064661
ΒΑΣΙΛΙΚΟ: 2221061977
Εξυπηρετούμε και την ΧΑΛΚΙΔΑ

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αρχαίου Θεάτρου 11, Ερέτρια, Εύβοια, Τ.Κ.34008

GPS:

38.393359910553, 23.793489933014

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Xristina marinou 19/07/2022 11:12
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Άψογο το προσωπικο,
Τιμή πολυ χαμηλή!!!

Κατερίνα 11/04/2022 12:06
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και άνθρωποι!!