Φορτώνει…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΑ | ΛΑΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γραφεία Τελετών Λάγαρης Αθανάσιος βρίσκονται στα Φιλιατρά στο Δώριο Μεσσηνίας καθώς και στην Αθήνα (έναντι του 1ου κοιμητηρίου) προσφέρουν όλες εκείνες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την ομαλή εξέλιξη μιας νεκρώσιμης ακολουθίας, φροντίζοντας να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον τρόπο που θα ήθελε ο θανών και η οικογένειά του.

Με συνέπεια και σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο, ο Οίκος Τελετών & Μνημοσύνων Λάγαρης Αθανάσιος βρίσκεται σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις οικογένειες όταν συμβεί ένας θάνατος. Το πεπειραμένο προσωπικό του αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα κάνουν το τελευταίο ταξίδι του θανόντος άνετο και αξιοπρεπές, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο στην οικογένεια και στους φίλους του, χρόνο να αναρρώσουν από την απώλεια.

Βασική προτεραιότητα των Γραφείων Τελετών Λάγαρης Αθανάσιος είναι να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση στην οικογένεια του θανόντος κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής στη ζωή τους, εστιάζοντας στις προσπάθειές τους στο να διατηρήσουν την πίστη και την εμπιστοσύνη τους, και δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

​Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων για τη συλλογή και τη μεταφορά της σορού από τον τόπο του θανάτου (οικία, γηροκομείο, νοσοκομείο, κ.λπ.) προς το γραφείο, καθώς από και προς το κρεματόριο (εάν αυτό κριθεί απαραίτητο).

Φροντίζουμε όλες τις ευαίσθητες πτυχές μιας νεκρώσιμης ακολουθίας.

1ο Υποκατάστημα: Δώριο Μεσσηνίας
2ο Υποκατάστημα: Τριβωνιάκου 33, Αθήνα

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Θεοδωρακοπούλου 11, Φιλιατρά, Μεσσηνία, Τ.Κ.24300

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed