ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ | ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ | Ο ΠΕΤΚΑΣ

Το γραφείο τελετών “ΠΕΤΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” το οποίο εδρεύει στα Λιμενάρια της Θάσου, με εμπειρία πολλών ετών, αναλαμβάνει την οργάνωση κηδειών έτσι ώστε να υπάγονται στις Θρησκευτικές και αισθητικές προτιμήσεις σας.

Υπηρεσίες του Γραφείου μας…

  • Οργάνωση Τέλεση Κηδειών
  • Μνημόσυνα
  • Στεφάνια
  • Στολισμοί Εκκλησιών
  • Αποτεφρώσεις Νεκρών
  • Εκταφές

Τα μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 3 ημερών, των 9 ημερών, των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο.

Επαναπατρισμούς και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία). Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων, καθώς και από το είδος του φέρετρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού κ.λ.π. Ερχόμαστε σε επαφή με τις καφετέριες – καφενεία της προτίμησης σας για τον καφέ.

Προγραμματίζουμε την τελετή σε Ιερούς Ναούς, φροντίζουμε για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και τα στέφανα. Τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια προγράμματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολες είναι αυτές οι ώρες και αποτελεί υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλουμε στον αποχαιρετισμό του ανθρώπου σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας στο Κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λιμενάρια, Θάσος, Νομός Καβάλας ΤΚ 64002

Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σπύρος Μπασκίδης 12/09/2019 17:49
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

πολύ καλή οργάνωση, τα διευθέτησαν όλα για την οργάνωση της τελετής!!