ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΣ | GEM TRAVEL

Το Gem Travel ιδρύθηκε το 1991 από τον κ. Γιώργο Μιχαλάκη στη Ρόδο ως εισερχόμενο τουριστικό γραφείο. Ποτέ δεν αποσυνδεθείτε από τις βασικές εταιρικές αξίες του ήθους, του πάθους και του οράματος, η κάποτε μικρή τοπική επιχείρηση έγινε μια καθιερωμένη Εταιρεία Διαχείρισης Προορισμών, που βραβεύτηκε σε εθνικό επίπεδο για τα επιτεύγματα και τις καινοτομίες της και αναγνωρίστηκε από τους παγκόσμιους Tour Operators.

Με ένα μεγάλο πλήρωμα εμπειρογνωμόνων διακοπών σε αυτόνομα επώνυμα γραφεία στα νησιά της Ρόδου και της Κω και συνεργαζόμενους συνεργάτες σε 10 ακόμη προορισμούς σε όλα τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα, η GEM Travel προσφέρει το πλήρες πακέτο τουριστικών υπηρεσιών, ενώ εστιάζει στην υψηλότερη ποιότητα και η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

30 χρόνια ιστορίας έχουν δει την εταιρεία να αυξάνει τους αριθμούς της ομάδας και των αφίξεων, το δίκτυο, τον κύκλο εργασιών και τις επενδύσεις της. Ωστόσο, δεν έχει συμβιβαστεί ποτέ με την ποιότητα και την υπηρεσία που παρέχεται στον πελάτη του. Το Gem Travel αξίζει να δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη κουλτούρα εμπιστοσύνης με τους παγκόσμιους συνεργάτες της σε περισσότερες από 28 αγορές. Οι πολυάριθμοι ταξιδιώτες και εταιρείες που έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες του επιβεβαιώνουν ένα εξαιρετικό ιστορικό για την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών.

Υπηρεσίες:

  • Συλλογή Ξενοδοχείου
  • Μεταφορές & Logistics
  • Δραστηριότητες & Περιηγήσεις
  • Ομάδες & M.I.C.E.
  • Κρουαζιέρες
  • Εκδρομές
  • Γάμοι

Υπάρχει και υποκατάστημα στην Κω στο Καμαρωτό. Τηλ: 2242030323.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

5o χλμ. Λεωφ. Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος, Νομός Δωδεκανήσου, 85100

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Makis 05/07/2021 18:58
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Καταπληκτική εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία