Φορτώνει…

ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ | ELFAHAM

Η εταιρία El Faham με την 30ετή εμπειρία της, την απαιτούμενη τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τη χρήση προϊόντων άριστης ποιότητας αναλαμβάνει, προτείνει και υλοποιεί έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία.

Η El Faham επεκτείνεται διαρκώς με γνώμονα πάντοτε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποτέλεσμα της εντυπωσιακής πορείας ανόδου είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της, που φτάνουν να καλύπτουν όλο το φάσμα των κατασκευών, της εκπόνησης μελετών και παροχής υπηρεσιών.

Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας ασχολείται με τη συνεχή παρακολούθηση της διεθνούς αγοράς, καταγράφοντας και ελέγχοντας τα νέα προϊόντα.

Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα των γύψινων κατασκευών, τις διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τις αναπαλαιώσεις και τις ανακαινίσεις, τις ψευδοροφές και τα χωρίσματα όλων των τύπων και τις ειδικές κατασκευές.

Επεμβαίνει δυναμικά για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων. Ανακαίνιση χώρων, διαμόρφωση χώρων, εξωτερικά κτιρίων, γραφεία, καταστήματα. Διακοσμήσεις WC, μπάνια, διάδρομοι, υπνοδωμάτια παιδιών, υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, τζάκια, τραπεζαρίες, διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, διακοσμήσεις εξωτερικών χώρων, διακοσμητικές μελέτες.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γερασίμου Κούπα 23, Αμπελόκηποι, Τ.Κ.11526

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

9:00-21:00

Κυριακή

Κατόπιν Ραντεβού

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed