ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΩΝ ΑΡΤΑ | LOGISTICS ARTA

Η ιδέα μας αρχικά γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια και μετά από μεγάλη αγανάκτηση αλλά και πολύ πολύ σκέψη! Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά έτσι είναι! Οι μεγάλοι ίσως να θυμούνται εκείνο το “παιδί” από τα παλιά που ήταν για όλες τις δουλειές. Αυτό το παιδί θέλουμε και εμείς να επαναφέρουμε στην σημερινή εποχή των δύσκολων συνθηκών και του γρήγορου ρυθμού αλλά που θα μπορεί πράγματι να κάνει “σχεδόν” όλες τις δουλειές μας.

Η Logistics δραστηριοποιείται κυρίως:

  • Στον τομέα της Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων.
  • Στον τομέα των συναλλαγών και της εξόφλησης λογαριασμών ακόμα και με επίσκεψη στον χώρο σας με την βοήθεια της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών πληρωμών.
  • Στον τομέα της εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης ανάμεσα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και τις τοπικές επιχειρήσεις.
  • Στον τομέα της διεκπεραίωσης των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών υποθέσεων είτε πρόκειται για συναλλαγή με το Δημόσιο, αποστολή προϊόντων ή ακόμα και μια απλή πληρωμή είτε κάποια ηλεκτρονική αίτηση ή υπηρεσία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
  • Στον τομέα της ταχυμεταφοράς αγαθών, αγορών, αντικειμένων και εγγράφων κτλ.
  • Στον τομέα των Ασφαλίσεων.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την σωστή και ασφαλή διεκπεραίωση των αιτημάτων σας εγγράφως ή ηλεκτρονικά, άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται η δική σας παρουσία και κατά συνέπεια την ταλαιπωρία που συνήθως αποφέρει άσκοπη κατανάλωση χρόνου αλλά και χρήματος!

Προσφέρουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων καθώς και διεκπεραιώσεις σε όλο τον Ευρύτερο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Θα έλθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε ότι απαιτείται και θα σας επιστρέψουμε ότι χρειαστεί ή τα αποτελέσματα των αιτήσεών σας χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς με μετακινήσεις και χάσιμο χρόνου.

Στοχεύουμε στην απλοποίηση των σχέσεων με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, στην διευκόλυνση των πολιτών που πιθανώς αδυνατούν να ενεργήσουν για την διεκπεραίωση των υποθέσεων και εργασιών τους και στην διευκόλυνση των επιχειρήσεων να λειτουργήσουν παραγωγικά και με συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, χωρίς να παιδεύονται για τα καθημερινά και απλά πράγματα.

Το τμήμα θελημάτων (εξυπηρέτηση με ταχυμεταφορά) οργανώνεται έτσι ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις των πολιτών που δεν θέλουν να μετακινηθούν ή δεν επιθυμούν να περιμένουν σε ουρές π.χ. τράπεζες, ΔΕΥΑΑ, ΕΦΚΑ, εταιρίες τηλεπικοινωνιών και ενέργειας, συνταγογραφήσεις, ιατρικά ραντεβού κτλ, καθώς και αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, διανομή αγαθών, αγορών κατά παραγγελία και άλλων λοιπών μεταφορών και υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Η σωστή οργάνωση του γραφείου σας είναι το Α και το Ω για μια επιχείρηση που σέβεται τις αξίες της και τους πελάτες της. Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού με την ομάδα μας και αφήστε μας να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη χωρίς κόπο, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς ουρές και αναμονή.


Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Φιλελλήνων & Ψαρών 1, Άρτα, Τ.Κ.47132

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-14:30

Τρίτη

9:00-14:30 & 18:00-21:00

Τετάρτη

9:00-14:30

Πέμπτη

9:00-14:30 & 18:00-21:00

Παρασκευή

9:00-14:30 & 18:00-21:00

Σάββατο

Κατόπιν Ραντεβού

Κυριακή

Κλειστά

Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Marina MT 12/02/2021 17:24
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!