Φορτώνει…

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ | ΤΕΧΝΙΚΟΙ 724

Οι έμπειροι τεχνίτες μας, βρίσκονται άμεσα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουν υπεύθυνα και σε λογικές τιμές όταν και όποτε τους χρειαστείτε!

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα από τεχνικούς που παλεύουμε καθημερινά με τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινότητα μας.

Για οποιοδήποτε εργασία, είμαστε εδώ, ρωτήστε μας!

Υπηρεσίες:

  • Ψυκτικός
    Η ομάδα μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα για οτιδήποτε θέμα με τον κλιματιστικό σας. Οι τεχνικοί μας, 24 ώρες, σε όλη την Ελλάδα, κατασκευάζουν, τοποθετούν και επισκευάζουν. Ρωτήστε μας για την εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Το γραφείο μας είναι στο Γαλάτσι αλλά πάμε παντού.
  • Υδραυλικός
    Και σίγουρα η αμεσότητα το να βρεις ένα υδραυλικό για να σου λύσει το πρόβλημα είναι Σημαντικό θέμα. Τα υδραυλικά προβλήματα που παρουσιάζονται σίγουρα προκαλούν πανικό διότι εάν δεν διορθωθούν άμεσα προκαλούν σοβαρή ζημιά στο σπίτι. Πείτε μας το πρόβλημα, μπορούμε να το λύσουμε.
  • Ηλεκτρολόγος
    Ψάχνετε για το καλύτερο ηλεκτρολόγο στην περιοχή σας; Μερικές εργασίες θα πρέπει να γίνονται μόνο από έναν επαγγελματία, και ξέρουμε ότι μάλλον αυτό το πρόβλημα με την ηλεκτρική καλωδίωση που προέκυψε δεν ξέρετε ακριβώς πως θα το λύσετε. Γιατί να κινδυνεύσετε ένα ηλεκτρικό πρόβλημα να το κάνετε ακόμα πιο πολύπλοκο?

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Τραλλέων 89, Γαλάτσι, Τ.Κ.11146

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed