ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ | VAMAL ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε

Η εταιρία VAMAL δραστηριοποιείται στο χώρο της επιφανειακής επεξεργασίας του αλουμινίου πάνω από 20 χρόνια, προσφέροντας στον κλάδο ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες βαφής των προφίλ. Κατέχει σημαντική θέση στην αγορά, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα και με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των πελατών της στο χώρο της Ηλεκτροστατικής Βαφής.

Παρακολουθώντας στενά τις σύγχρονες εξελίξεις, πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις που της επιτρέπουν να προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η αυστηρή εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής και οι ενδελεχείς έλεγχοι κατά τη διάρκεια της βαφής, διασφαλίζουν ότι ο πελάτης θα λάβει στα χέρια του ένα βαμμένο προϊόν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί και στην ποιότητα που θέλει.

Η VAMAL συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όσον αφορά στα χρώματα πούδρας, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει ξεχωριστές χρωματικές επιλογές, οι οποίες ενσαρκώνουν στο μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες ιδιωτών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών και κατασκευαστών, με χρώματα διαχρονικά που διατηρούν την ποιότητά τους στο πέρας του χρόνου.

Εδώ και λίγο καιρό, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει και βαφές αποχρώσεων ξύλου.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 16, Αχαρνές, Τ.Κ.13671

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

8:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed