Φορτώνει…

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΥΛΑ | ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Η Rentoumis Architectural Constructions ιδρύθηκε το 1983 από τον Τάσο Ρεντούμη μετά την ολοκλήρωση των αρχιτεκτονικών σπουδών του στην Ecole Special d’Architecture στο Παρίσι.

Είμαστε μια boutique εταιρεία ανάπτυξης που προσφέρει πολυτελείς νέες κατοικίες σε μερικά από τα πιο επιθυμητά προάστια της Αθήνας.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα τεράστιο αριθμό κατοικιών κυρίως στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και τη Σαρωνίδα.

Ελέγχουμε κάθε πτυχή των έργων μας, από την απόκτηση του χώρου, τον πλήρη αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη σχεδίαση ιδεών, τη διαχείριση κατασκευής και την επίβλεψη έως την εσωτερική διακόσμηση.

Ως αποτέλεσμα, παρέχουμε ολοκληρωμένες ιδιότητες με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας που είναι ενεργειακά αποδοτικά Α++. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι τα έργα μας έχουν το επίκεντρο που απαιτείται για τη δημιουργία σύγχρονων και κομψών ιδιοκτησιών που όχι μόνο ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, αλλά είναι επίσης πρακτικά για τη σύγχρονη ζωή και διαχρονικά για τις επόμενες γενιές.

Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και διαχειριστών έργων υψηλής εξειδίκευσης, καθώς και με πολύ έμπειρους εργοδηγούς κατασκευών.

Μαζί, επιδιώκουμε την αρχιτεκτονική ποιότητα και τη δημιουργία ζεστών, ευάερων και πολυτελών χώρων διαβίωσης με βάση την απλότητα και την κομψότητα συνδυάζοντας αρμονικά μια ποικιλία υλικών και στοιχείων. Η εκτίμηση του Τάσου για την αρχιτεκτονική και την προσοχή στη λεπτομέρεια συμπληρώνεται με την εμπειρία του στον τομέα έχει τοποθετήσει την Rentoumis Architectural Constructions σε έναν καταξιωμένο και επιτυχημένο παίκτη στην περιοχή μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ιωάννη Μεταξά 46, Βούλα, Νομός Αττικής, 16673, Ισόγειο

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντέβου

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μίλτος 01/02/2023 02:04
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Τηρήθηκαν χρονοδιαγράμματα και κόστη